16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε πώς τεστάρει η LG την ασφάλεια των μπαταριών του G6

    Τα πρόσφατα τεράστια προβλήματα που προέκυψαν με τις μπαταρίες των Note 7 και έφτασαν τη συσκευή της Samsung έως και την ανάκλησή της, έχουν κάνει τους κατασκευαστές να προσέχουν περισσότερo. Φυσικά και η LG ρίχνει ιδιαίτερο βάρος στην ασφάλεια των μπαταριών του G6, κάτι που επιδεικνύει σε κορεατικά μέσα με μία βόλτα στις εγκαταστάσεις της.

    LG G6

    Η LG σημειώνει ότι αποστέλλει 50.000 G6 την ημέρα και έχει θέσει την ασφάλεια ως πρώτη προτεραιότητα για κάθε ένα από αυτά.

    Όσον αφορά συγκεκριμένα τις μπαταρίες τους, ο Kim Sung-woo, αρχιμηχανικός στο LG Digital Park, όπου πραγματοποιούνται οι δοκιμές, σημειώνει:

    Μια μπαταρία είναι σαν μια βόμβα. Εμείς κάνουμε αυτά τα tests για την πρόληψη των τραυματισμών στους ανθρώπους, ακόμη και αν μία μπαταρία εκραγεί”

    Στόχος λοιπόν δεν είναι μόνο να ελεγχθεί αν μία μπαταρία εκραγεί κάτω από ακραίες συνθήκες, αλλά και να περιοριστούν οι ενδεχόμενες ζημιές. Αυτός είναι και ο λόγος που το πακέτο μπαίνει στη φωτιά και η έκρηξη καταγράφεται. Η LG επιπλέον περνάει καρφιά (!) μέσα από τις μπαταρίες για να διασφαλίσει ότι, αν το κατοικίδιό σας για παράδειγμα, κάνει κάτι αντίστοιχο, η συσκευή δε θα πάρει φωτιά. Χρησιμοποιείται επίσης και η δοκιμή πρόσκρουσης, όπου σε μία μονάδα μπαταρίας πέφτει πάνω βάρος 9 κιλών από μεγάλο ύψος.

    Δείτε φωτογραφίες από τις δοκιμές της LG.

    lg tests 1

    lg tests 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles