18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το επίσημο trailer που remake του Χαμένοι στο Διάστημα που κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 13 Απριλίου

    Ετοιμαστείτε να εκτοξευθείτε σε μια συναρπαστική περιπέτεια με την οικογένεια Ρόμπινσον, μέσα από το επίσημο τρέιλερ της επερχόμενης δραματικής σειράς του Netflix Χαμένοι στο Διάστημα, το οποίο έρχεται στη δημοσιότητα σήμερα, ακριβώς 50 χρόνια αφότου ολοκληρώθηκε η κλασική σειρά επιστημονικής φαντασίας.

    Δείτε το trailer

    Η πρωτότυπη σειρά του Netflix Χαμένοι στο Διάστημα είναι ένα δραματοποιημένο και εκσυγχρονισμένο remake της κλασικής σειράς επιστημονικής φαντασίας που γεννήθηκε την δεκαετία του ’60.

    Βρισκόμαστε 30 χρόνια στο μέλλον και ο αποικισμός στο διάστημα είναι πλέον πραγματικότητα. Η οικογένεια Ρόμπινσον είναι μεταξύ αυτών που έχουν επιλεγεί για να φτιάξουν μια νέα ζωή σε έναν καλύτερο κόσμο. Όταν όμως οι νέοι άποικοι βρεθούν απότομα εκτός τροχιάς, ενώ κατευθύνονται προς τη νέα τους κατοικία, θα χρειαστεί να σχηματίσουν νέες συμμαχίες και να συνεργαστούν μεταξύ τους, προκειμένου να επιβιώσουν σε ένα επικίνδυνο εξωγήινο περιβάλλον, έτη φωτός μακριά από τον αρχικό προορισμό τους.

    Στην πρωτότυπη σειρά του Netflix, Χαμένοι στο Διάστημα, πρωταγωνιστούν ο Τόμπι Στίβενς (Black Sails, Die Another Day) και η Μόλι Πάρκερ (House of Cards, Deadwood) υποδυόμενοι τους γονείς της οικογένειας, Τζον Ρόμπινσον και Μόριν Ρόμπινσον, οι οποίοι προσπαθούν να διασώσουν την αποξενωμένη τους σχέση και παράλληλα να προστατεύσουν την οικογένειά τους. Τα παιδιά των Ρόμπινσον υποδύονται η Τέιλορ Ράσελ (Falling Skies), στον ρόλο της δυναμικής και γεμάτης αυτοπεποίθησης Τζούντι, η Μίνα Σαντγουελ (Maggie’s Plan, Freeheld) στον ρόλο της Πένυ, που είναι το εύστροφο και αποφασιστικό μεσαίο παιδί της οικογένειας, και ο Μαξ Τζεκινς (Sense8, Betrayal), ο οποίος υποδύεται το νεώτερο και πιο ευάλωτο μέλος της οικογένειας, τον ανήσυχο και ευαίσθητο Γουιλ Ρόμπινσον, ο οποίος αρχίζει εντελώς αναπάντεχα και ανεξήγητα να δένεται φιλικά με ένα εξωγήινο ρομπότ με συναισθηματική νοημοσύνη.

    Μαζί με τους Ρόμπινσον καταλήγουν δύο περιθωριακοί, τους οποίους τους έφεραν μαζί οι περιστάσεις και η κοινή τους αδυναμία στις απατεωνιές. Η ιδιαίτερα χαρισματική Δρ. Σμίθ την οποία υποδύεται η Πάρκερ Πόζι (Café Society, Mascot, A Mighty Wind), είναι εκείνη που κινεί τα νήματα προς έναν αδιευκρίνηστο σκοπό. Και ο κατεργάρης, αλλά άθελά του γοητευτικός Ντον Γουέστ, τον οποίο υποδύεται ο Ιγνάσιο Σερίτσιο (Bones, The Wedding Ringer), είναι ένας καταρτισμένος εργολάβος, ο οποίος δεν είχε καμία πρόθεση να ενταχθεί στην αποικία, πόσο μάλλον να προσγειωθεί σε έναν χαμένο πλανήτη.

    Η πρωτότυπη σειρά του Netflix είναι παραγωγή της Legendary Television σε σενάριο των Ματ Σαζαμ και Μπεργκ Σαρπλες (Dracula Untold, Last Witch Hunter). Ο Ζακ Έστριν (Prison Break) είναι ο showrunner της σειράς. Και οι τρεις είναι διευθυντές παραγωγής μαζί τους Κέβιν Μπερνς και Τζόν Τζάσνι της Synthesis Entertainment, και τους Νιλ Μαρσαλ και Μαρκ Χελγουιγκ της Applebox. Η πρωτότυπη σειρά Χαμένοι στο Διάστημα, δημιουργήθηκε από τον Έργουιν Άλλεν.

    xamenoi-sto-diastima-netflix

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles