15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Δεκάδες δώρα για όσους έσπευσαν να δουν πρώτοι το νέο Huawei P30 Pro!

    Η εβδομάδα αυτή, αναμφισβήτητα, ανήκει στη Huawei καθώς την Τρίτη παρουσίασε στο Παρίσι τα νέα P30 και P30 Pro, με κορυφαία specs και highlight τις φωτογραφικές τους δυνατότητες. Το digitallife.gr, όπως πάντα, βρέθηκε στο μεγάλο launch event και σας μετέφερε τις εντυπώσεις του αλλά και το πρώτο hands-on video της νέας ναυαρχίδας, το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ.

    73800_1553708022-full

    Ωστόσο, η εταιρεία επεφύλασσε μια έκπληξη και για όλους τους φίλους της στην Ελλάδα, που βέβαια δε μπορούσαν να είναι στο Παρίσι. Μόλις 2 ώρες μετά την επίσημη παρουσίαση, λοιπόν, σε μια κίνηση που δε συνηθίζεται, η Huawei αποκάλυψε το P30 Pro σε όσους βρέθηκαν στο The Mall Athens, στα συνεργαζόμενα με αυτήν καταστήματα (Cosmote, Vodafone, Wind, Κωτσόβολος, Πλαίσιο, Public), μαζί με το περιεχόμενο των περίφημων “Mystery Boxes” που είχαν εμφανιστεί εκεί, μερικές μέρες νωρίτερα!

    73801_1553726079-full

    Όσοι έσπευσαν να βρεθούν στις 17.00 ώρα Ελλάδος στα καταστήματα τεχνολογίας του The Mall, είδαν το νέο P30 Pro από κοντά, στα χέρια των ανθρώπων της Huawei, έτσι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα χαρακτηριστικά και τις δυνατότητές του αλλά και να το πιάσουν στα χέρια τους, να το περιεργαστούν και να κάνουν τα δικά τους… hands-on! Μετά την πρώτη τους εμπειρία με τη νέα ναυαρχίδα, όμως, είχε έρθει η ώρα να ξεκλειδωθούν τα Huawei Mystery Boxes και να αποκαλυφθεί το περιεχόμενό τους. Το οποίο ήταν δεκάδες Huawei Color Band A2 wearables, με κάθε τυχερό παρευρισκόμενο να φεύγει από το The Mall φορώντας ένα από αυτά!

    73793_1553707529-full

    73796_1553707533-full

    Για όσους δε κατάφεραν να βρεθούν στο happening της Huawei, το P30 Pro θα βρίσκεται σύντομα στα κατστήματα τεχνολογίας ώστε να μπορούν να το δουν από κοντά, αλλά και να το αποκτήσουν. Όσο για το δώρο που “έχασαν”, έχουμε ένα καλύτερο! Μπορείτε να κερδίσετε ένα ολοκαίνουριο Huawei P30, στο μεγάλο διαγωνισμό που διοργανώνουν το digitallife.gr μαζί με τη Huawei! Πληροφορίες θα βρείτε εδώ

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles