21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Δεν είδες ακόμα το Spider-Man: No Way Home; Το νέο video της ταινίας θα σε πείσει

    Στην τελευταία ταινία Spider-Man για πρώτη φορά αποκαλύπτεται η ταυτότητα του ήρωα, με αποτέλεσμα οι ευθύνες του να μπερδεύουν την κανονικότητα στη ζωή του και να θέτουν αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο.

    Όταν απευθύνεται στον Δρ. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

    Μέχρι στιγμής, η ταινία αποτελεί μεγάλη εισπρακτική επιτυχία, αφού έχει φτάσει το $1 δισεκατομμύριο σε έσοδα. Σε περίπτωση που δε την έχεις δει ακόμα, κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα νέο video που μπορεί να σου αλλάξει γνώμη.

    Δείτε το video στη συνέχεια:

    Διαβάστε επίσης:

    PageBoy: Το φιλόδοξο project της Nintendo που “ναυάγησε” πριν 20 χρόνια

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles