21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Devolo dLAN 650 triple+: Υπάρχει μια τάση για… internet!

    Τη Devolo την αγαπάμε εδώ στο DigitalLife.gr. Τα προϊόντα της εξ’ άλλου είναι απ’ αυτά τα πρακτικά gadgets (ή αν δεν σ’ αρέσει η λέξη, ας πούμε «αξεσουάρ») που μας κάνουν εύκολη τη ζωή γλιτώνοντάς μας από το ατελείωτο καλωδιομάνι και εξασφαλίζοντάς μας ένα δίκτυο γρήγορο και αξιόπιστο. Ας αρχίσουμε από τα βασικά όμως;

    devolo-dlan-650-triple-plus-review-2
    Όπως μπορείς να δεις ο triple+ αντάπτορας διαθέτει τρεις υποδοχές για LAN. Ό,τι πρέπει για σημείο που παίζει τηλεόραση.

    Τι κάνει ένα Devolo dLAN 650 triple+;

    Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί να προτιμήσεις μία dLAN λύση από τη Devolo, η απάντηση είναι εύκολη: διότι μπορείς να έχεις αξιόπιστο δίκτυο και internet από οποιοδήποτε σημείο του σπιτιού σου φτάνει να υπάρχει… πρίζα! Στην ουσία το σύστημα της Devolo εκμεταλλεύεται το δίκτυο ηλεκτρικού ρεύματος χρησιμοποιώντας τις καλωδιώσεις του. Εσύ απλά συνδέεις τις συσκευές σου σε δύο πρίζες του σπιτιού και αυτόματα «μεταφέρεις» το δίκτυο! Σαν να ‘χες τραβήξει καλώδιο, ένα πράμα!

    Στην περίπτωση του dLAN 650 triple+ θα έχεις τη δυνατότητα να συνδέσεις σε κάθε «ανταπτοράκι» έως και τρεις συσκευές ενσύρματα, με καλώδιο δικτύου. Τα θετικά εδώ είναι πως αφ’ ενός η πρίζα δεν πάει χαμένη αφού ο αντάπτορας ενσωματώνει δικιά του πρίζα ενώ βγάζει και τρεις υποδοχές Gigabit LAN (ο triple, ο απλός βγάζει μία) ώστε να συνδέσεις στο οικιακό ή το εταιρικό σου δίκτυο (έως 600 Mbps) ό,τι συσκευή τραβά η όρεξή σου: PCs, Smart TVs, media players, κονσόλες, τα πάντα (όλα).

    Το καλύτερο όλων είναι η κατανάλωση του dLAN 650 triple+ η οποία είναι στα 0,7W σε κατάσταση αναμονής και τα 4,4W σε κατάσταση λειτουργίας. Μπόμπα, έτσι;

    devolo-dlan-650-triple-plus-review-1
    Δεν είναι τέλειο που δεν χάνεις την πρίζα; Και κοτσάρεις και ένα πολύμπριζο και είσαι άρχοντας!

    Πόσο πάει το μαλλί;

    Από πλευράς κόστους, για αρχή θα προμηθευτείς το Starter Kit το οποίο περιλαμβάνει έναν αντάπτορα dLAN 650 triple+ και έναν dLAN triple+ και κοστίζει περί τα 149,90€. Από εκεί και πέρα μπορείς να επεκτείνεις το δίκτυό σου προσθέτοντας έξτρα προσαρμογεις οι οποίοι ξεκινούν από τα 69,90€.

    Related Articles

    7 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles