18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Diablo 4: Επικό κράξιμο στη Blizzard για mount bundle που κοστίζει ακριβότερα από το παιχνίδι

    Δεν έχουν τέλος τα παράπονα από τους fans του Diablo 4 από τη στιγμή που ξεκίνησε η 3η σεζόν. Οι παίκτες έχουν εκφράσει τις αδυναμίες σε πολλά στοιχεία της νέας σεζόν -από την ποιότητα του loot έως τα προβλήματα στα boss mechanics.

    Η Blizzard από την πλευρά της κυκλοφορεί patches για να αντιμετωπίσει τα θέματα, προσπαθώντας να καταστείλει την οργή των παικτών. Ωστόσο, φαίνεται ότι κάθε νέο patch δημιουργεί περισσότερες ανησυχίες στους fans σχετικά με την ποιότητα και το περιεχόμενο του παιχνιδιού.

    Το τελευταίο patch του Diablo 4

    Το Patch 1.3.2 κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα, προκαλώντας νέες αντιδράσεις σχετικά με το κόστος των cosmetic items, το οποίο είναι… εξωφρενικό. Συγκεκριμένα, το Vitreous Scourge mount κοστίζει 64,99 δολάρια, δηλαδή σχεδόν όσο κοστίζει το παιχνίδι.

    “Όχι. Χριστέ μου. Μου αρέσει το D4 και αυτό το mount φαίνεται ωραίο. Αλλά 65 δολάρια είναι τρελό,” αναφέρει ένας χρήστης στο X, όπου συζητούσε την τιμή του bundle.

    Οι fans σε όλα τα κοινωνικά μέσα δήλωναν έκπληκτοι με την τιμή του πακέτου.

    Δεν είναι η πρώτη φορά που η Blizzard δέχεται κριτική από fans που δεν είναι ικανοποιημένοι με το κόστος των microtransactions. Οι παίκτες εξέφρασαν επίσης τη δυσαρέσκειά τους για το κόστος αλλαγής χρώματος των portals. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι πολλοί αισθάνονται ότι οι τιμές είναι απαράδεκτες, θα υπάρχουν πάντα άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν.

    Σημειώνεται ότι η Blizzard αποκάλυψε το πρώτο expansion του Diablo 4 στο BlizzCon, ξέχασε όμως να αναφέρει μια σημαντική λεπτομέρεια, ότι θα είναι αρκετά ακριβό. Το Vessel of Hatred θα κυκλοφορήσει στα τέλη του 2024 και θα περιλαμβάνει ένα νέο region και ένα class που δεν έχουμε δει στα προηγούμενα παιχνίδια Diablo.

    Διαβάστε επίσης:

    Εκτοξεύτηκαν τα έσοδα της Microsoft μετά την εξαγορά της Activision Blizzard – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles