12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Diablo 4: Hardcore διαγωνισμό με ιστορικό έπαθλο ανακοίνωσε η Blizzard

    Μετράμε πλέον αντίστροφα μέχρι το επίσημο λανσάρισμα του Diablo 4 και η Blizzard έχει ετοιμάσει ένα challenge για τους fans, το οποίο θα τους επιτρέψει να χαραχτεί το όνομά τους στην…. Ιστορία (τουλάχιστον του Παιχνιδιού).

    Στο 4ο κεφάλαιο του franchise οι παίκτες θα εξερευνήσουν το Sanctuary και θα συναντήσουν τη μεγαλειώδη Lilith. Μέχρι σήμερα, η ενημέρωση ήταν συνεχής και ήδη έχουν γίνει γνωστά αυτά που μπορούν οι παίκτες να περιμένουν από το παιχνίδι.

    Μια από τις λειτουργίες που επιστρέφει στο video game είναι και το hardcore mode, η οποία αποτελεί πλέον παράδοση για το franchise. Οι Hardcore χαρακτήρες ξεκινούν πρακτικά από το… μηδέν αν ο παίκτες πεθάνει, πράγμα που σημαίνει ότι απευθύνονται σε… σκληροπυρηνικούς παίκτες που αψηφούν το θάνατο.

    Σε αυτούς απευθύνεται ο νέος διαγωνισμός της Blizzard, ο οποίος καλεί όσους έχουν τα… κότσια να κάνουν το μεγάλο βήμα! Το μόνο που χρειάζεται να κάνουν οι παίκτες για να πάρουν μέρος είναι να ανεβάσουν ένα hardcore character στο level 100, να τραβήξουν ένα screenshot για απόδειξη και να κάνουν tweet με το hashtag #Diablo4Hardcore και tag τον επίσημο λογαριασμό του Diablo στο Twitter. Ωστόσο, οι παίκτες θα πρέπει να είναι αρκετά γρήγοροι, καθώς αυτός ο διαγωνισμός περιορίζεται στους πρώτους 1.000 παίκτες που θα τον ολοκληρώνουν. Η πρόκληση ξεκινά την 1η Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 4 του ίδιου μήνα. Τα ονόματα των νικητών θα χαραχτούν πάνω σε ένα πραγματικό άγαλμα της Lilith, αποτελώντας για πάντα μέρος της ιστορίας του Diablo 4.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατοί γρίφοι νέας γενιάς στο “The Talos Principle 2” (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles