21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Diablo IV: Νέο gameplay launch trailer μας καλωσορίζει στην… κόλαση

    Οδεύουμε ολοταχώς προς τον Ιούνιο. Ένα μεγάλο ποσοστό των gamers σε παγκόσμιο επίπεδο περιμένει μια συγκεκριμένη κυκλοφορία. Φυσικά, δεν είναι άλλη από αυτή του Diablo IV. Πριν από μερικές ώρες είχαμε την ευκαιρία να δούμε το επίσημο gameplay launch trailer που έδωσε στη δημοσιότητα η Blizzard. Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, το λανσάρισμα του τίτλου θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουνίου και στο νέο video μπορούμε να πάρουμε μια πρώτη γεύση γι’ αυτό που έρχεται.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, το Diablo IV θα αποτελεί πάντα ένα online game, το οποίο δε θα προσφέρει offline mode. Ξεκινώντας με αυτό το δεδομένο, παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον να δούμε τι θα συμβεί με τα mods. Θα τα επιτρέψει η Blizzard ή θα τα απαγορεύσει; Επίσης, το Diablo VI θα διαθέτει cosmetic micro-transactions και η Blizzard έχει εστιάσει στο cross-play support μεταξύ κάθε πλατφόρμας. Τα καλά νέα για όσους το παίξουν σε PC είναι ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει DLSS 3 και FSR 2.0.

    Διαβάστε επίσης:

    CD Projekt: Απολύσεις μετά την επανασχεδίαση του The Witcher: Project Sirius (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles