15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Διαμερίσματα αποκλειστικά για gamers ενοικιάζονται στην Ιαπωνία

    Η Ιαπωνία αποτελεί σίγουρα μια χώρα που μας έχει συνηθίσει σε πρωτοποριακές ιδέες, με αποτέλεσμα η ύπαρξη διαμερισμάτων που προορίζονται αποκλειστικά για gamers δε μας προκαλεί και μεγάλη εντύπωση.

    Πρόκειται για διαμερίσματα που είναι επιπλωμένα με όλο τον εξοπλισμό που απαιτεί ένας gamer. Αυτοί που αποφασίζουν να τα νοικιάσουν διαλέγουν το πληκτρολόγιό τους, το ποντίκι, τον υπολογιστή κ.α., ενώ υπάρχουν διαφοροποιήσεις ανάλογα με το level του παίκτη.

    Διαφορετικά πακέτα, διαφορετικές ανάγκες!

    Για παράδειγμα, υπάρχει ένα πακέτο για αρχάριους, που κοστίζει 39.000 yen το μήνα και περιλαμβάνει ένα computer με NVIDIA GeForce GTX 1650 GPU και υπάρχει και το elite πακέτο που στοιχίζει 69.000 yen το μήνα και περιλαμβάνει τη χρήση ενός GeForce GTX 3070 Ti.

    Αν το καλοσκεφτεί κανείς, δεν πρόκειται για κάτι πολύ ακριβό, όμως αν κάποιος νοικιάζει για καιρό το διαμέρισμα θα καταλήξει να πληρώσει περισσότερα από ό,τι θα χρειαζόταν για να αγοράσει μόνος του τον εξοπλισμό. Πάντως, για ένα άτομο που απλώς θέλει να ξοδέψει ένα μήνα παίζοντας video games, δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.

    Διαβάστε επίσης:

    Πατέρας άφησε ολόκληρη πόλη χωρίς internet για να μη “σερφάρουν” τα παιδιά του

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles