20 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Διαρροή: Το Αύγουστο του 2023 η κυκλοφορία του Assassin’s Creed Mirage

    Οι fans του Assassin’s Creed αναμένουν με ανυπομονησία τη 13η προσθήκη στη σειρά, η οποία θα φέρει τον τίτλο Assassin’s Creed Mirage. Σύμφωνα με πρόσφατες διαρροές, το νέο video game αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο καλοκαίρι, συγκεκριμένα τον Αύγουστο.

    Το Assassin’s Creed Mirage ανακοινώθηκε για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια του Ubisoft Forward τον Σεπτέμβριο του 2022. Τότε αποκαλύφθηκε ότι πρωταγωνιστής θα ήταν ο Basim και η δράση θα εκτυλιχθεί στη Βαγδάτη. Παρά το γεγονός ότι δε δόθηκαν πολλές πληροφορίες, ο στόχος για την κυκλοφορία του τίτλου ήταν εξαρχής το 2023. Το Assassin’s Creed είναι ένα franchise που ξεκίνησε την πορεία του το 2007, με την πλούσια ιστορία του να εκτείνεται σε 12 βασικούς τίτλους.

    Ενώ οι τελευταίοι τίτλοι έχουν μετατοπιστεί περισσότερο στη δράση και τις περιπέτειες ανοιχτού κόσμου, η ανακοίνωσε της εταιρείας για το Assassin’s Creed Mirage ανέφερε ότι η σειρά θα επιστρέψει στις ρίζες της, εστιάζοντας στο stealth, το parkour και τις δολοφονίες. Σύμφωνα σχετική ανάρτηση στο Reddit από έναν ανώνυμο υπάλληλο της GameStop, το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει τον Αύγουστο του 2023. 

    Διαβάστε επίσης:

    Διέρρευσε το «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom» (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles