14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμα στα κατάστημα Cyta και Στεφανής τα νέα Lumia 950 and Lumia 950 XL

    phone2

    Την διαθεσιμότητα στην Κυπριακή αγορά των νέων συσκευών Lumia 950 και Lumia 950 XL, ανακοίνωσε πρόσφατα η Microsoft. Ειδικότερα, οι δυο νέες συσκευές, που ενισχύουν περαιτέρω το πορτοφόλιο της Lumia, προσδίδουν μια οικεία και συνεπή εμπειρία που εκτείνεται σε όλες τις συσκευές των Windows, συμπεριλαμβανομένων των καινοτόμων χαρακτηριστικών, όπως το Windows Hello beta για Lumia και το Continuum για κινητά τηλέφωνα.

    Τα νέα Lumia 950 και Lumia 950 XL, που είναι πλέον διαθέσιμα στα καταστήματα Cyta και Στεφανής σε όλη την Κύπρο, έρχονται με οθόνες HD, φωτογραφικές μηχανές PureView με αισθητήρες 20 megapixel και τριπλό LED flash με μέχρι και 4K βίντεο.

    Lumia-950-hero-jpg

    «Σχεδιάσαμε το Lumia 950 και το Lumia 950 XL για ανθρώπους που βασίζονται στην αποτελεσματικότητα και στα πιο παραγωγικά λειτουργικά συστήματα», είπε η Mary-Lou Σταυρινού Marketing Manager της Microsoft στην Κύπρο. «Οι επαγγελματίες που απαιτούν η χρήση του τηλεφώνου τους να αντικαθιστά τη χρήση του υπολογιστή τους, στις νέες συσκευές Lumia με Windows 10 θα ανακαλύψουν τον πολυτιμότερό τους σύμμαχο. Με τα Windows 10 σε πλήρη λειτουργία και χαρακτηριστικά όπως το Continuum για κινητά τηλέφωνα, θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δουλέψουν όπου κι αν βρίσκονται, απλώς χρησιμοποιώντας το κινητό τους τηλέφωνο».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles