16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Διαθέσιμα στο Fortnite τα skins του Γιάννη Αντετοκούνμπο

    Ο γνωστός μπασκετμπολίστας Γιάννης Αντετοκούνμπο αποτελεί τη νέα προσθήκη στη σειρά Fortnite Icon και ετοιμάζεται να φορέσει τη στολή ενός αρχαίου Έλληνα πολεμιστή, οδηγώντας την εμπειρία σε άλλο level. Όπως έγινε γνωστό, στο Fortnite προστέθηκαν δύο ιδιαίτερα skins, τα νέα αξεσουάρ Wings of Victory Back Bling, Hashmark Hatchet Pickaxe, Victory in Flight Glider και Ankara Print Wrap και μια ειδική πίστα. Η πρώτη αμφίεση θα είναι τα casual ρούχα του Αντετοκούνμπο με το έμβλημά του στο στήθος, ενώ η δεύτερη θα περιλαμβάνει μια «φουτουριστικής» μορφής πανοπλία της Αρχαίας Ελλάδας.

    Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ήδη διαθέσιμος από την παραμονή Χριστουγέννων και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράσουν όλα τα όπλα και τα skins του Greek Freak στο κατάστημα της Epic Games.

    Δείτε στη συνέχεια το σχετικό video:

    Διαβάστε επίσης:

    Death Stranding: Κατεβάστε ASAP… ΔΩΡΕΑΝ στο Epic Games Store το έπος του Hideo Kojima!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles