18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσαν πραγματικές φωτογραφίες του Huawei P20!

    Μπορεί να μη γνωρίσουμε τα Huawei P20 και P20 Plus στη Βαρκελώνη, όμως οι συσκευές είναι στα προσεχή σχέδια της κινεζικής εταιρείας, που έχει για το λόγο αυτό προγραμματίσει event στα τέλη Μαρτίου στο Παρίσι.

    P20 leak

    Από το πολυαναμενόμενο Huawei P20, διαρρέουν τώρα φωτογραφίες από ένα early prototype μοντέλο.

    P20 leak2

    Βλέπουμε, λοιπόν, ότι η Huawei εργάστηκε πάνω σε έναν κομψό σχεδιασμό με πολύ μικρά bezels και χωρίς φυσικά πλήκτρα διαχείρισης ήχου. Αντιθέτως, στη δεξιά πλευρά της συσκευής, υπάρχει ένα power button με κάποιους δείκτες αφής πάνω από αυτό. Δεν είμαστε σίγουροι τι ακριβώς αυτό θα κάνει, αλλά φαίνεται σαν ένα virtual πλήκτρο έντασης.

    P20 leak3

    Όσον αφορά την dual camera, δεν υπάρχει πια το διακριτό χρώμα στην επιφάνεια της, ενώ, συνολικά, η συσκευή φαίνεται να έχει πιο στρογγυλεμένες άκρες από το P10, κάτι που πιθανώς την κάνει πιο άνετη στο χέρι.

    P20 leak4

    Ας θυμηθούμε, πάντως, ότι μία από τις πιο πρόσφατες φήμες σχετικά με το Huawei P20 ήταν ότι θα διέθετε τρεις πίσω κάμερες. Δε βλέπουμε κάτι τέτοιο στο μοντέλο που διέρρευσε, όμως η πηγή σημειώνει ότι θα υπάρξουν δύο εκδόσεις του P20 – ένα κανονικό και ένα Pro ή Plus με τις τρεις κάμερες.

    P20 leak6

    Μια ακόμη μεγάλη αλλαγή είναι η τοποθέτηση του ηχείου, με το prototype μοντέλο να φαίνεται μάλιστα να έχει dual speakers.

    P20 leak5

    Το πρωτότυπο P20 διαθέτει επίσης μια θύρα USB Type-C χωρίς υποδοχή ακουστικών.

    Περισσότερα θα μάθουμε στα τέλη Μαρτίου στην προγραμματισμένη εκδήλωση της εταιρείας στο Παρίσι.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles