20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Διέρρευσε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Street Fighter 6

    Το Street Fighter 6 αποτελεί έναν πολυαναμενόμενο τίτλο και, όπως όλα δείχνουν, η ημερομηνία κυκλοφορίας του διέρρευσε λίγο πριν τα Game Awards 2022 από το PlayStation Store. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου 2023, αφού κάποιοι χρήστες παρατήρησαν την ημερομηνία λανσαρίσματος στη σελίδα, μαζί με 3 πιθανές εκδόσεις. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθευτούν την standard ή την ψηφιακή έκδοση ή την premium.

    Ένα screenshot που κάνει το γύρω των social media δείχνει τι περιλαμβάνει η κάθε επιλογή. Η Standard edition του Street Fighter 6 αποτελείται από ένα αντίτυπο του Street Fighter 6, το Outfit 1 Color 10 για 6 χαρακτήρες, Special Titles και Stickers. Η Deluxe Edition διαθέτει αντίτυπο του Street Fighter 6, Outfit 1 Color 10 για 6 χαρακτήρες, Special Titles και Stickers, Year 1 Character Pass. Η Ultimate Edition έχει ένα αντίτυπο του Street Fighter 6, το Outfit 1 Color 10 για 6 χαρακτήρες, Special Titles και Stickers, Year 1 Ultimate Pass.

    Η Capcom έχει ανακοινώσει ότι το νέο κεφάλαιο του fighting franchise θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 για PS 5, PS 4, Xbox Series X|S και PC. Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει τον Luke, έναν χαρακτήρα “κλειδί” του Street Fighter V και τους αγαπημένους των fans Ryu και Chun-Li.

    Διαβάστε επίσης: ΦΗΜΗ: Reboot για τη σειρά παιχνιδιών Uncharted (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles