21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Digital Days: Facebook Unlimited – Δεν ήρθες; Έχασες!

    digital-days-facebook

    Μετά το Google Marketing της περασμένης Δευτέρας, μία ακόμα ημερίδα των Digital Days, αυτή τη φορά με θέμα Facebook Unlimited έτρεξε χθες με τεράστια επιτυχία στα Public. Τα όσα συζητήσαμε πολλά και ενδιαφέροντα. Το πάνελ εξ’ άλλου ήταν επιπέδου… Τσάμπιονς Λιγκ με αποτέλεσμα να κάνουν τις δύο ώρες του σεμιναρίου να μοιάζουν λίγες.

    Αυτή τη Δευτέρα όσοι ήρθαν στα Digital Days είχαν την ευκαιρία να… βουτήξουν στα μονοπάτια του Facebook, να μάθουν πώς να στήσουν μια σωστή και πλήρη εταιρική παρουσία, να εξερευνήσουν τα… αχαρτογράφητα νερά της διαφήμισης στο δίκτυο, να αντιληφθούν πώς γίνεται το σωστό community management και να δουν τι κάνουν σε περιπτώσεις κρίσεων. Αυτά και άλλα πολλά ήταν τα όσα ενδιαφέροντα συζητήσαμε χθες στον χώρο εκδηλώσεων του Public Συντάγματος.

    Τις παρουσιάσεις των ομιλητών μας θα τις βρεις στο site των Digital Days. Τα δε βίντεο ανεβαίνουν -θα σε ενημερώσουμε όταν το κάνουν.

    Επόμενο «επεισόδιο» των Digital Days στις 31 Μαρτίου με θέμα The Internet Experience Reloaded. Θες να κάνεις κράτηση ή να αγοράσεις το εισιτήριό σου; Μπες εδώ!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles