22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Δημιουργός Breaking Bad: Σταματήστε να πετάτε πίτσες στη στέγη του σπιτιού του Walter White!

    Το πέταγμα μίας πίτσας στη στέγη του σπιτιού του από τον Walter White φαίνεται πως έχει “στοιχειώσει” το φανατικό κοινό του Breaking Bad στο Albuquerque του New Mexico. την πόλη που διαδραματίζεται η σειρά.

    Breaking-Bad-Pizza-animated

    Έτσι, ούτε λίγοι ούτε πολλοί επισκέπτονται το σπίτι των γυρισμάτων (το οποίο ναι είναι πραγματικό και βρίσκεται στην περιοχή) και πετούν… πίτσες στην οροφή του!

    Το φαινόμενο είναι μάλλον τόσο συχνό και ενοχλητικό, έτσι ώστε ο δημιουργός του Breaking Bad, Vince Gilligan, αναγκάστηκε να αναφερθεί σε αυτό στο τελευταίο podcast του spin-off της σειράς, Better Call Saul που ξεκίνησε να προβάλλεται μερικές εβδομάδες νωρίτερα.

    “Επιτρέψτε μου να σας πω” αναφέρει ο Gilligan, “δεν υπάρχει τίποτα πρωτότυπο ή αστείο ή cool στο να ρίξει κάποιος μία πίτσα στη στέγη. Δεν είναι αστείο. Έχει ξαναγίνει. Δεν είστε οι πρώτοι” σημειώνει, καθώς, όπως φαίνεται, στο Albuquerque πολλές πίτσες καταλήγουν στη στέγη του “εμβληματικού” πλέον σπιτιού και όχι στα στομάχια των κατοίκων. Τι να πούμε κι εμείς για το πέταγμα της πίτσας των αλλονών.

    breaking-bad-roof-pizza

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles