18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    «Disclaimer»: Νέο θρίλερ με πρωταγωνιστές τους Κέιτ Μπλάνσετ και Κέβιν Κλάιν

    Μια νέα σειρά με πρωταγωνιστές τους Κέιτ Μπλάνσετ και Κέβιν Κλάιν θα παρακολουθήσουμε προσεχώς στο Apple TV, η οποία θα ονομάζεται «Disclaimer» και βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα. Η εν λόγω παραγωγή θα διαθέτει αρκετά στοιχεία θρίλερ, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Αλφόνσο Κουαρόν.

    Σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, η Μπλάνσετ θα ενσαρκώσει το ρόλο Κάθριν Ρέιβενσκροφτ, μιας επιτυχημένης δημοσιογράφου που έχει αποκαλύψει διαφόρων ειδών παραβάσεις που έχουν πραγματοποιήσει οι θεσμοί. Κάποια στιγμή όμως, ένα βιβλίο, γραμμένο από το χαρακτήρα που υποδύεται ο Κλάιν, πέφτει στα χέρια της και «κλονίζει» τον κόσμο της.

    Ο Κλάιν θα έχει τον πρώτο κανονικό τηλεοπτικό ρόλο στην καριέρα του. Είναι γνωστός για τη δουλειά του στον κινηματογράφο και στη θεατρική σκηνή. Έχει κερδίσει Όσκαρ για το «A Fish Called Wanda». Άλλοι αξιόλογοι κινηματογραφικοί του ρόλοι του είναι στις ταινίες «Sophie’s Choice», «The Big Chill», «In and Out», «Silverado» και «Cry Freedom».

    Διαβάστε επίσης:

    Έρχεται κορεατική διασκευή του La Casa de Papel με πρωταγωνιστή τον Park Hae-soo από το Squid Game (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles