16.7 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Disney: Γίνεται τριλογία το «Hocus Pocus»

    Οι fans της κλασικής πλέον cult ταινίας «Hocus Pocus» μπορούν να είναι σίγουροι ότι η μαγεία και η… αναρχία θα συνεχιστούν, αφού η αγαπημένη ιστορία πρόκειται να γίνει τριλογία. Όπως έγινε γνωστό, η ταινία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο ανάπτυξης, γι’ αυτό μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες. Πέρυσι, η Bette Midler, η Sarah Jessica Parker και η Kathy Najimy επέστρεψαν για να υποδυθούν τις εμβληματικές αδελφές Sanderson για το “Hocus Pocus 2”.

    Η ταινία κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Disney+, όπου έλαβε 2.7 δισεκατομμύρια λεπτά προβολής από τις 26 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου 2022.  Η ταινία του 2022 ήρθε σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την αρχική ταινία, η οποία μας συστήνει τη Winifred, τη Mary και τη Sarah, τρεις μάγισσες που σκοτώθηκαν στις δίκες μαγισσών του Σάλεμ και επιστρέφουν στη ζωή για να σπείρουν τον όλεθρο στα παιδιά του μια νύχτα του Halloween.

    Η original ταινία συνδυάζει το χιούμορ με τον τρόμο και είναι πλέον κλασική. Παρά το γεγονός ότι το κοινό την αγάπησε, το “Hocus Pocus” πραγματοποίησε ένα θλιβερό άνοιγμα (8.1 εκατομμύρια δολάρια) στο box office και επικρίθηκε σε μεγάλο βαθμό από τους κριτικούς (με 38% στο Rotten Tomatoes). Το sequel τα πήγε οριακά καλύτερα μεταξύ των κριτικών, προσφέροντας την ίδια νοσταλγία με το πρωτότυπο. Ωστόσο, άφησε ορισμένους θαυμαστές απογοητευμένους.

    Διαβάστε επίσης:

    Dwayne Johnson: Ανακοίνωσε επίσημα την επιστροφή του στο Fast & Furious

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles