21.6 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Disney Plus: Παγκόσμιος προορισμός για τους νέους κύκλους του «Doctor Who»

    Το BBC και η Disney Branded Television ενώνουν δυνάμεις για να μεταμορφώσουν το «Doctor Who» σε ένα παγκόσμιο franchise, τόσο για το κοινό στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και όλο τον κόσμο.Έχοντας κοινό δημιουργικό όραμα, θα προσφέρουν την κλασική βρετανική σειρά στις μελλοντικές γενιές, σε πρωτοφανή ευρεία κλίμακα, με το Disney+ να είναι ο αποκλειστικός προορισμός για όλους τους νέους κύκλους του «Doctor Who»εκτός Ηνωμένου Βασιλείου και Ιρλανδίας.
    Η ανακοίνωση που έγινε από τον επόμενο Doctor Who, Ncuti Gatwa, κατά τη διάρκεια της ζωντανής του εμφάνισης στην εκπομπή«Live with Kelly and Ryan», σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας συνεργασίας μεταξύ BBC και Disney Branded Television. Οι δύο συνεργάτες ευθυγραμμίζονται με το τολμηρό όραμα του δημιουργού της σειράς, Russell T Davies, ο οποίος επιστρέφει και αναλαμβάνει τον έλεγχο του TARDIS το 2023. Ο Davies είναι υπεύθυνος για την αναβίωση του «Doctor Who»το 2005 καθώς και την ανάδειξη της σειράς σε μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες.
    Τα νέα επεισόδια θα είναι διαθέσιμα στους fans σε όλο τον κόσμο, Disney+ και BBC, ξεκινώντας αργότερα μέσα στο 2023. Η παραγωγή της σειράς θα γίνει στην Ουαλία από την Bad Wolf με την BBC Studios Production.

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: Το Mephisto της Marvel θα υποδυθεί ο Sacha Baron Cohen

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles