20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Disrupt Cyprus Cup: Την Πέμπτη 3 Ιουλίου εκδήλωση από τους ID-GC σε συνεργασία με τη Cyta

    Εκδήλωση για το DISRUPT FACTοry διοργανώνεται από τους ID-GC σε συνεργασία με τη Cyta, την ερχόμενη Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014 η ώρα 9.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο της Cyta στη Λευκωσία.

    Σκοπός της εκδήλωσης που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας, είναι η ανακοίνωση του επιχειρηματικού διαγωνισμού Disrupt Cyprus Cup και άλλων 5 διεθνών διαγωνισμών που δίνουν την δυνατότητα σε νέους που θέλουν να επιχειρήσουν, να αναδείξουν και να εξελίξουν τις ιδέες τους, να αποκτήσουν πρόσβαση και ευκαιρίες δικτύωσης στη διεθνή επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα και να κερδίσουν σημαντικά βραβεία και προβολή.

    Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Δήμαρχος Λευκωσίας κος Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, ενώ ο Μιχάλης Στάγκος και η Carla Tanas, Συν-Ιδρυτές των ID-GC, θα παρουσιάσουν τους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς.

    Στη συνέχεια ο Χρίστος Χρίστου, Επικεφαλής του Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών Cyta, θα μιλήσει για όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς προκειμένου να δημιουργήσει ένα επιτυχημένο start up, η Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Γενική Διευθύντρια της GrantXpert Consulting Ltd, θα αναφερθεί στις ευκαιρίες χρηματοδότησης στο πλαίσιο της ΕΕ και ο Στυλιανός Λάμπρου, Ιδρυτής & CEO της Social Airways & Συν-Ιδρυτής του Heart Cyprus, θα περιγράψει την εμπειρία του κατά τη δημιουργία της επιχείρησής του.

    Θα ακολουθήσει workshop πάνω στα lean methodologies, την ανάπτυξη πελατολογίου και τις βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ από την Laurent Valbert, Ιδρύτρια της εταιρίας Empowering Management. Μέσα από το workshop τα startups θα μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα τόσο για τον εθνικό όσο και για τους διεθνείς διαγωνισμούς αλλά και να ενδυναμώσουν την επιχείρησή τους.

    Η εκδήλωση, πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (Π.Ε.Ε) Κύπρου, που στοχεύει να «πυροδοτήσει» το επιχειρηματικό οικοσύστημα και να αναδείξει τις δυνατότητες οικονομικής ανάπτυξης και δημιουργίας θέσεων εργασίας.

    disrupt factory

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles