15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    DISRUPT FACTOry: Μετρώντας αντίστροφα για την Παγκόσμια Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας

    Yπό την αιγίδα του Δήμου Λευκωσίας oι ID-GC σε συνεργασία με τη CYTA, διοργάνωσαν την Πέμπτη, 3 Ιουλίου 2014 στο αμφιθέατρο της Cyta στη Λευκωσία το DISRUPT FACTory.

    Στο πλαίσιο της εκδήλωσης έγινε  η ανακοίνωση του επιχειρηματικού διαγωνισμού Disrupt Cyprus Cup και άλλων 5 διεθνών διαγωνισμών που δίνουν την δυνατότητα σε νέους που θέλουν να επιχειρήσουν, να αναδείξουν και να εξελίξουν τις ιδέες τους, να αποκτήσουν πρόσβαση και ευκαιρίες δικτύωσης στη διεθνή επιχειρηματική και επενδυτική κοινότητα και να κερδίσουν σημαντικά βραβεία και προβολή.

    Στην εκδήλωση ο Μιχάλης Στάγκος και η Carla Tanas, Συν-Ιδρυτές των ID-GC, παρουσίασαν τους επιχειρηματικούς διαγωνισμούς. Στη συνέχεια ο Χρίστος Χρίστου, Επικεφαλής του Κέντρου Καινοτομίας και Ανάπτυξης Ιδεών στη Cyta μίλησε για όσα χρειάζεται να γνωρίζει κανείς προκειμένου να δημιουργήσει ένα επιτυχημένο start up, η Δρ. Σίλια Χατζηχριστοδούλου, Γενική Διευθύντρια της GrantXpert Consulting Ltd, αναφέρθηκε στις ευκαιρίες χρηματοδότησης στο πλαίσιο της ΕΕ και ο Στυλιανός Λάμπρου, Ιδρυτής & CEO της Social Airways & Συν-Ιδρυτής του Heart Cyprus, περιέγραψε την εμπειρία του κατά τη δημιουργία της επιχείρησής του.

    03july07

    03july09

    Ακολούθησε workshop πάνω στα lean methodologies, την ανάπτυξη πελατολογίου και τις βέλτιστες πρακτικές μάρκετινγκ από την Lauren Valbert, Ιδρύτρια της εταιρίας Empowering Management.

    lauren

    Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (Π.Ε.Ε) 2014 Κύπρου.

    03july11

    03july13

    03july15

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles