16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το εκπληκτικό VR demo του Mark Zuckerberg και των… φίλων του (video)

    Χθες ο Mark Zuckerberg βρέθηκε στο Oculus Connect conference στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνιας κάνοντας μάλιστα ένα virtual reality demo με τρόπους για να κοινωνικοποιηθεί κάποιος μέσω… εικονικής πραγματικότητας.

    lucy-michael

    Στο demo ο Mark και κάποιοι φίλοι του επισκέπτονται πολλές virtual περιοχές, όπως έναν πυθμένα σε έναν ωκεανό, την επιφάνεια του Άρη, τα γραφεία του Facebook, ακόμη και το ίδιο το σπίτι του Mark Zuckerberg.

    Εκτός από το να συζητούν, οι τρεις φίλοι επιδίδονται και σε άλλες δραστηριότητες, όπως το να παίζουν ένα παιχνίδι καρτών αλλά και να ξιφασκούν. Μία συγκεκριμένη στιγμή της επίδειξης, μάλιστα, ένας από τους συμμετέχοντες του VR call ζωγραφίζει το δικό του σπαθί στον αέρα και στη συνέχεια το… χειρίζεται.

    Όπως και στο περσινό VR demo του Zuckerberg από το F8 conference, η παρουσίαση τελειώνει με ένα… εικονικό selfie με τη βοήθεια ενός εικονικού selfie stick.

    H τεχνολογία βρίσκεται σε πολύ πειραματικό στάδιο ακόμη και δεν υπήρχε ακόμη καμία αναφορά σε καμία εφαρμογή.

    Στο χθεσινό conference να σημειώσουμε ότι από το Facebook παρουσίασαν μια νέα, χωρίς καλώδια, παραλλαγή του Oculus Rift που βρίσκεται επί του παρόντος σε ανάπτυξη, ενώ παράλληλα μείωσε τις ελάχιστες απαιτήσεις για τη χρήση του Oculus Rift κάνοντας το ένα πολύ φτηνότερο VR-ready system.

    Δείτε το βίντεο από ολόκληρη την παρουσίαση παρακάτω.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles