15.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Δείτε το πρώτο επίσημο trailer του Voltron: Legendary Defender!

    Από τις αρχές της χρονιάς είχαν μαθευτεί τα πρώτα νέα, τέλη Μαρτίου κατέφθασε το teaser, τώρα ήρθε η ώρα για το ολοκληρωμένο trailer. Το Voltron ήταν η anime series που σημάδεψε στα ’80s πολλούς σημερινούς 40αρηδες, με τη φήμη της να εξαπλώνεται και την επόμενη δεκαετία (και όχι μόνο) και γενικότερα να φτιάχνει ένα πολύ πιστό fan base σχεδόν σε ολόκληρη την έκφανση της ποπ κουλτούρας φτάνοντας μέχρι τα video games. Η επιστροφή της είναι γεγονός και όχι όπου όπου, αλλά στο Netflix παρακαλώ πολύ, που κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer του Voltron: Legendary Defender!

    netflix-voltron-pic1

    Η DreamWorks Animation πήρε ένα από τα πιο αγαπημένα τηλεοπτικά show και το ανανέωσε με τους executive producers Joaquim Dos Santos (The Legend of Korra, Avatar: The Last Airbender) και Lauren Montgomery (The Legend of Korra) να έχουν την γενική επίβλεψη.
    Ο Dos Santos είπε χαρακτηριστικά πως εάν ήσουν παιδί στα ’80s ήταν απίθανο να μην σου αρέσει το Voltron, η σειρά που πάντρεψε sci-fi και φαντασία με εντυπωσιακό τρόπο και με όλη την απαραίτητη υπερβολή.
    Στα επερχόμενα 13 επεισόδια θα ακούγονται οι φωνές των Kimberly Brooks (Princess Allura), Rhys Darby (Coran), Josh Keaton (Shiro, Black Lion), Tyler Labine (Hunk, Yellow Lion), Jeremy Shada (Lance, Blue Lion), Bex Taylor-Klaus (Pidge, Green Lion) και Steven Yeun (Keith, Red Lion). H σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 10 Ιουνίου από το Netflix.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles