22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Δείτε το πρώτο λεπτό από το reboot του The X-Files

    Μετά το τρομερό featurette που είδαμε πριν από λίγες μέρες που φρόντισε να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιότεροι για το παρελθόν του The X-Files αλλά και να αποκαλύψει με μέτρο κάποια πράγματα για το επερχόμενο comeback της θρυλικής σειράς, πλέον ήρθε η σειρά να πάρουμε γεύση και από το ίδιο το reboot λίγες μέρες πριν κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 24 Ιανουαρίου. To πρώτο λεπτό που θα δούμε εκείνες τις μέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και ο Fox Mulder (David Duchovny) μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και στην εμμονή που έχει από παιδί να ανακαλύψει την αλήθεια όσο αφορά την εξωγήινη ζωή.

    x-files-2016

    Αναφέρεται στην μυστηριώδη εξαφάνιση της αδελφής του που τα ξεκίνησε όλα, όπως και στην εμφάνιση της Dana Scully (Gillian Anderson) που ενώ αρχικά είχε στόχο να φρενάρει τις έρευνές του και το πάθος του για τις X-Files υποθέσεις, τελικά με το πέρασμα του χρόνου άρχισε να δοκιμάζεται η δική της πίστη.
    Όπως έχουμε ήδη αναφέρει στα καινούργια επεισόδια θα εμφανιστούν οι Joel McHale (“Community”), Robbie Amell (“The Flash”), Lauren Ambrose (“Dig,” “Six Feet Under”), Annabeth Gish (“The Bridge”), Annet Mahendru (“The Americans”), Rhys Darby (“Flight of the Conchords”), Kumail Nanjiani (“Silicon Valley”) και William B. Davis, βλέπε περίφημος “Cigarette Smoking Man”. Τρία από τα επεισόδια τα έχει γράψει και σκηνοθετήσει ο Chris Carter, δημιουργός του X-Files, ενώ τα υπόλοιπα τα ανέλαβαν οι βετεράνοι της σειράς Glen Morgan, Darin Morgan και James Wong.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles