20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Do it like Motorola: η Samsung ετοιμάζει στρογγυλό smartwatch

    H πιο ειλικρινής φιλοφρόνηση για ένα δημιουργό, είναι η μίμηση από άλλους. Ο Oscar Wilde βέβαια, δεν είχε το πανέμορφο Moto 360 στο μυαλό του, αλλά και η συνέχεια της ρήσης του ακούγεται λιγάκι… βαριά για τη Samsung. Γιατί σας τα λέμε όλα αυτά; Γιατί η Samsung κατέθεσε τρία σχέδια στο γραφείο απόδοσης ευρεσιτεχνιών των ΗΠΑ που δείχνουν πως η εταιρεία συνειδητοποίησε ότι το ορθογώνιο σχήμα των Gear που έχει κυκλοφορήσει, ίσως χρειάζονται μία… στρογγυλοποίηση.

    samsung-round-smartwatch-patent

    Τα σχέδια που έχει καταθέσει η Κορεατική εταιρεία δείχνουν δύο μοντέλα smartwatch. Ένα τετράγωνο μεν με στρογγυλεμένες γωνίες κι ένα με εντελώς στρογγυλή οθόνη. Το δεύτερο που βλέπετε και εδώ, ήδη από τα σκίτσα της πατέντας φαίνεται γοητευτικότατο. Τα σχέδια δείχνουν επίσης και την τοποθέτηση της κάμερας για την αναγνώριση gestures στο μπρασελέ των νέων smartwatch, αλλά και θύρα φόρτισης στην πόρπη των συσκευών.

    Όπως αναφέρει εύστοχα το Engadget, οι πατέντες αυτές κατατέθηκαν από τη Samsung τον περασμένο Μάρτιο, αρκετά πριν τις χαμηλές πωλήσεις των Gear Live. Αν εν τέλει αυτά τα σχέδια βγουν στην αγορά, μάλλον υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες για τη Samsung να μπει με αξιώσεις στον χώρο των wearables. Συμφωνείτε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles