20.8 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    «Don’t Look Up»: Η ταινία του Netflix που θα συζητάμε το χειμώνα

    Την προηγούμενη χρονιά είδαμε το Netflix να ανατρέπει να τα δεδομένα και, εν μέσω πανδημίας, να «σαρώνει» τα Όσκαρ. Αποτελεί πλέον την κορυφαία υπηρεσία ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως, με πάνω από 209 εκατομμύρια συνδρομές επί πληρωμή σε πάνω από 190 χώρες. Ανάλογες διαθέσεις για βραβεία φαίνεται να έχει και φέτος. Στις 24 Δεκεμβρίου θα δούμε από τη συχνότητά του μία ταινία που αναμένεται να συζητηθεί.

    Μια μαύρη κωμωδία με “αστραφτερό” καστ

    Ο λόγος για την ταινία του Άνταμ ΜακΚέι «Don’t Look Up». Πρόκειται για μια μαύρη κωμωδία με “αστραφτερό” καστ, που εγγυάται, θα λέγαμε, την επιτυχία του. Μεγάλα ονόματα όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, η Τζένιφερ Λόρενς, η Μέριλ Στριπ και Κέιτ Μπλάνσετ αποτελούν τους πρωταγωνιστές της εν λόγω παραγωγής. Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε,  ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Λόρενς υποδύονται δύο χαμηλού επιπέδου αστρονόμους που αντιμετωπίζουν ένα μείζον πρόβλημα. Προσπαθούν να πείσουν το επιτελείο του Λευκού Οίκου ότι ένας κομήτης πρόκειται να χτυπήσει τη γη. Κανείς όμως δε δείχνει να ενδιαφέρεται. Τα γυρίσματα του «Don’t Look Up» πραγματοποιήθηκαν στην Βοστώνη και την Νέα Υόρκη, ενώ το Netflix κυκλοφόρησε επίσημα το πρώτο επίσημο teaser της ταινίας.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης: Dexter: Νέος δολοφόνος και μοιραίες συναντήσεις στον 9ο κύκλο της σειράς (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles