20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Δωρεάν η τριλογία Tomb Raider στο Epic Games Store! Προλάβετε μέχρι τις 6 Ιανουαρίου

    Η τριλογία Tomb Raider είναι δωρεάν αυτή την περίοδο στο Epic Games Store και οι gamers θα έχουν περιθώριο περίπου μιας εβδομάδας για να την αποκτήσουν. Διατίθεται δωρεάν από χτες και θα επιστρέψει στην κανονική της τιμή στις 6 Ιανουαρίου.

    Πρόκειται για τα παιχνίδια Tomb Raider, Rise of the Tomb Raider και Shadow of the Tomb Raider. Παρουσιάζουν μια νεότερη Lara Croft από την πρώιμη περίοδο του PlayStation.

    Το Tomb Raider του 2013 ήταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια για PS3 και Xbox 360. Παρόλα αυτά, απομακρυνθήκαμε από τις μηχανές και την ένταση και είδαμε μια Lara απελπισμένη και εύθραυστη. Το Rise of the Tomb Raider είναι με τη σειρά του ένα καλό παιχνίδι Όμως μάλλον υστερεί σε σχέση με τα άλλα δύο της τριλογίας.  Το Shadow of the Tomb Raider είναι σχεδιασμένο για όσους νοσταλγούν την κλασική εκδοχή της ηρωίδας.

    Τα τρία νεότερα παιχνίδια Tomb Raider δίνονται εντελώς δωρεάν μαζί με όλα τα DLC τους. Προσθέτουν πολλές επιπλέον ώρες περιεχομένου. Συγκεκριμένα, το Tomb Raider Game of the Year Edition περιλαμβάνει το “Tomb of the Lost Adventurer” μαζί με επιπλέον outfits.

    Το Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration περιλαμβάνει το Baba Yaga: The Temple of the Witch (story DLC), το Blood Ties (story DLC), το Endurance mode (και σε co-op μορφή), το Cold Darkness Awakened (horde mode), Lara’s Nightmare (ακόμα ένα horde mode), επιπλέον επίπεδο δυσκολίας και πολλά νέα outfits, όπλα και κάρτες για τα Expeditions.

    Το Shadow of the Tomb Raider: Definitive Edition περιλαμβάνει 7 story DLC. Συνδέονται με κάποιον τάφο έκαστο και θα πρέπει να εξερευνήσετε παράλληλα με τη βασική ιστορία, μαζί με νέα όπλα και outfits.

    Διαβάστε επίσης: PageBoy: Το φιλόδοξο project της Nintendo που “ναυάγησε” πριν 20 χρόνια (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles