24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Δώρο έκπληξη με κάθε πλυντήριο LG – Άψογος καθαρισμός και απολύμανση με τη δύναμη του ατμού

    Η LG Electronics (LG) μέσα από τη νέα της προωθητική ενέργεια, προσφέρει στους καταναλωτές ένα μοναδικό δώρο για την κουζίνα τους. Συγκεκριμένα, από τις 14 Μαΐου 2021 και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων, με κάθε αγορά ενός LG πλυντηρίου πιάτων[1], θα λάβουν ως δώρο ένα σετ 3 φαγητοδοχείων με καπάκι της σειράς Cook & Store της Pyrex.

    Τα πλυντήρια πιάτων LG QuadWash αξιοποιούν τις φυσικές ιδιότητες του ατμού, δημιουργώντας σωματίδια ατμού υψηλής θερμοκρασίας για να καθαρίσουν και να απολυμάνουν πλήρως τα πιάτα και τα μαγειρικά σκεύη, μειώνοντας ταυτόχρονα τις κηλίδες από το νερό έως και 30%. Τα πλυντήρια πιάτων της LG εξαλείφουν το 99,9% των οικιακών βακτηρίων που βρίσκονται στα πιάτα με τη χρήση ατμού στους 100℃.Παράλληλα, χάρη στην τεχνολογία QuadWash™, με τους βραχίονες ψεκασμού πολλαπλής κίνησης και τους ψεκαστήρες υψηλής πίεσης, εξασφαλίζεται μέγιστος καθαρισμός με ένα μόνο πέρασμα.

    Επιλέγοντας ένα πλυντήριο πιάτων της LG, δώρο ένα σετ 3 φαγητοδοχείων με καπάκι της σειράς Cook & Store της Pyrex

    Επιπλέον, με το σύστημα EasyRack™,οι σχάρες μπορούν να ρυθμιστούν εύκολα ανάλογα με τα πιάτα, ενώ διαθέτουν και τρίτη σχάρα ρυθμιζόμενη κατά ύψος που εξασφαλίζει περισσότερο χώρο για αντικείμενα που είναι δύσκολο να χωρέσουν, όπως κατσαρόλες. Ακόμη, με τοInverter Direct Drive μοτέρ της LG, που σχεδιάστηκε με κύριο γνώμονα να είναι αθόρυβος, επιτυγχάνεται μέγιστη αξιοπιστία και απόδοση, ενώ η δυνατότητα ημιεντοιχισμού, επιτρέπει την αρμονική ένταξη τους στον χώρο της κουζίνας.

    Τέλος, με την εφαρμογή για smartphone ThinQ™ της LG, οι χρήστες μπορούν να κατεβάσουν νέα προγράμματα πλυσίματος που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους, όπως για κατσαρόλες και τηγάνια, ποτήρια και ευαίσθητα σκεύη και έχουν τη δυνατότητα παραμετροποιήσης των προγραμμάτων του πλυντηρίου πιάτων, επιλέγοντας διαφορετικές επιλογές καθαρισμού.

    Μάθετε περισσότερα για τα πλυντήρια πιάτων της LG στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr/plintiria-piaton.

    [1] Στην ενέργεια συμμετέχουν όλα τα LG μοντέλα πλυντηρίων πιάτων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles