13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Douleutaras: στόλισε χριστουγεννιάτικα το Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Αρήτη»

    Στο πλαίσιο της κοινωνικής της δράσης, η Διαδικτυακή Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών για το Σπίτι, «Douleutaras», συνεχίζει το πρόγραμμα “Σπίτια Ζωής”, προσφέροντας “ζωή” σε κτίρια, σπίτια, και δομές που φιλοξενούν στην Κύπρο ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, στεγάζουν βασικές κοινωνικές λειτουργίες ή αποτελούν κομμάτι της ιστορίας μας.

    Αυτή τη φορά, επαγγελματίας διακοσμήτρια του δικτύου της πλατφόρμας προσέφερε εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο Κέντρο Αποθεραπείας και Αποκατάστασης «Αρήτη». Στο πλαίσιο της εν λόγω δράσης, τοποθετήθηκαν συνολικά 3.000 λαμπάκια, μεταμορφώνοντας την πρόσοψη του κτιρίου, το οποίο στολίστηκε και είναι έτοιμο να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα. Ακόμη, ο χώρος του κτιρίου διακοσμήθηκε με χριστουγεννιάτικα είδη, γεγονός που έχει ενισχύσει την ψυχολογική διάθεση τόσο των νοσηλευόμενων όσο και των υπαλλήλων. Πιο συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το στεφάνι αλλά και τα υπόλοιπα στολίδια που τοποθετήθηκαν συμπληρώνουν αρμονικά τη γιορτινή ατμόσφαιρα.

    Ο Σύμβουλος του Κέντρου Αποκατάστασης Αρήτη, κύριος Σάββας Θαλασσινός, ευχαριστώντας την πλατφόρμα δήλωσε: “Δεν στολίσατε απλά το κτίριο, μοιράσατε φως και χαρά στις καρδιές μας. Είμαστε ευγνώμονες για αυτή την εξαιρετική χορηγία. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς.”

    Με σημείο αναφοράς τη βελτίωση κάθε σπιτιού, το Douleutaras και οι αξιολογημένοι επαγγελματίες του συνεχίζουν να στηρίζουν τη λειτουργικότητα και αισθητική χώρων, καταλυτικής σημασίας για την κοινωνία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles