16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Κατεβάστε τώρα το Swarm σε Android και iOS για τα check in του Foursquare

    Η ομάδα του Foursquare δούλεψε τους τελευταίους έξι μήνες πάνω σε μία εφαρμογή με ονομασία Swarm, της οποίας ο ρόλος είναι να σπάσει την Foursquare εμπειρία σε δύο μέρη και να κρατήσει το μέρος με τα check in και τη σύνδεση με τους φίλους.

    swarm-app

    Χθες το απόγευμα το Swarm app κυκλοφόρησε στις πλατφόρμες Android και iOS, ενώ μελλοντικά θα το δούμε και σε Windows Phone. Μπορείτε, λοιπόν, να κατεβάσετε την εφαρμογή και να τη χρησιμοποιήσετε αντί για το Foursquare, έχοντας και τις δύο εφαρμογές εγκατεστημένες ή μονάχα τη μία από αυτές.

    Στις νέες λειτουργίες του Swarm συγκαταλέγεται η λειτουργία Mayors 2.0, με τους χρήστες να ανταγωνίζονται τη δημαρχία μιας τοποθεσίας όχι ενάντια σε όλους τους χρήστες, αλλά ενάντια στους φίλους τους. Επομένως, μια τοποθεσία θα μπορεί να έχει αμέτρητους δημάρχους. Μία νέα ακόμη λειτουργία είναι τα Stickers, μέσω των οποίων οι χρήστες θα δηλώνουν πώς νιώθουν μετά από κάποιο check in και κάθε είδος τοποθεσίας θα έχει τα δικά της stickers για να ξεκλειδώσει ο χρήστης.

    swarm-app-history-search

    Οι νέες λειτουργίες δεν τελειώνουν εδώ, αφού οι λειτουργίες Neighborhood Sharing και Αναζήτηση Ιστορικού κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνιση τους. Με την πρώτη λειτουργία, ο χρήστης ενεργοποιεί το διαμοιρασμό της τοποθεσίας του στους φίλους του που βρίσκονται στην ίδια πόλη, χωρίς να κάνει κάποιο check in, θυμίζοντας τη λειτουργία Nearby Friends του Facebook. Με τη δεύτερη λειτουργία οι χρήστες αναζητούν παλαιά check-in που έχουν κάνει, χρησιμοποιώντας ονόματα πόλης, χρηστών και είδη τοποθεσιών.

    swarm-app-plans

    Τέλος, μέσω της νέας λειτουργίας Plans οι χρήστες μπορούν να προγραμματίζουν εξόδους χωρίς να στέλνουν προσκλήσεις σε μέλη, αλλά γράφοντας ένα μήνυμα τύπου «Ποιος θέλει να πάμε για καφέ σήμερα;», με τους φίλους τους να μπορούν να αφήσουν σχόλιο στο μήνυμα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles