20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Dragon Blade: John Cusack και Jackie Chan εναντίον Adrien Brody

    Πρέπει να είναι πολλά τα λεφτά Άρη… Και καλά για τον συμπαθή Jackie Chan που έτσι κι αλλιώς του ταιριάζει το κλίμα των πολεμικών τεχνών, καλά και για τον John Cusack που δεν έχει κανείς πλέον απαιτήσεις από την καριέρα του, αυτός όμως ο Adrien Brody τι δουλειά έχει σε μία ταινία που μοιάζει να έκανε μοντάζ στο πόδι και γενικά να μην έχει λόγο ύπαρξης; Λογικά οι επιταγές πρέπει να είχαν πολλά μηδενικά…

    dragon blade

    Το Dragon Blade μας ταξιδεύει στην παλιά Κίνα και την Δυναστεία των Χαν, όπου ο Chan υποδύεται έναν στρατιωτικό που θα κατηγορηθεί για ένα έγκλημα που δεν έχει κάνει. Σύντομα θα συναντήσει τον Ρωμαίο στρατιώτη, βλέπε Cusack, και ανάμεσα σ’ αυτό το ασυνήθιστο δίδυμο θα δημιουργηθεί μία απρόσμενη φιλία. Ο κακός Brody θα τα βάλει και με τους δύο. Γιατί και πως δεν χρειάζεται μάλλον να μάθουμε γιατί από το trailer και μόνο μπορεί κανείς να καταλάβει για τι είδους παραγωγή μιλάμε. Τι κι αν την ακολουθούν ατάκες του στυλ, “η πιο ακριβή ταινία που έγινε ποτέ στην Κίνα”, με budget 65 εκατομμύρια δολάρια κλπ.
    Λογικά όταν θα βγει στην Κίνα στις 6 Φεβρουαρίου θα γίνει χαμός, αλλά αποκλείεται να την δει κανένας άλλος στον πλανήτη σε αίθουσα κινηματογράφου. Ακόμα και σε VOD το βλέπουμε χλωμό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles