18.8 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
More

    Dream Scenario: Με νέα κωμωδία επιστρέφει ο Nicolas Cage

    Ο Nicolas Cage αποτελεί έναν καταξιωμένο ηθοποιό που πάντα παρουσιάζουν ενδιαφέρον τα επαγγελματικά του βήματα. Μέχρι σήμερα τον έχουμε δει να πειραματίζεται με αρκετά διαφορετικά είδη και κάποιες από τις ταινίες του σημείωσαν μεγάλη εισπρακτική επιτυχία.

    Πρόσφατα δημοσιεύματα μάλιστα αποκάλυψαν τον επόμενο ρόλο που θα ενσαρκώσει ο γνωστός ηθοποιός. Μετά το «The Unbearable Weight of Massive Talent» και την επερχόμενη αμερικανική κωμωδία τρόμου «Renfield», ο Nicolas Cage αναμένεται να πρωταγωνιστήσει με μία ακόμη κωμωδία. Σύμφωνα με το Deadline, θα υποδυθεί έναν αξιολύπητο καθηγητή που γίνεται διάσημος μέσα σε μία νύχτα στην κωμωδία «Dream Scenario». Η A24 θα αναλάβει τη χρηματοδότηση και την παραγωγή της ταινίας, ενώ το σενάριο και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Νορβηγός Κρίστοφερ Μπόργκλι.


    Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Cage διανύει μια πολύ καλή χρονιά, επιστρέφοντας με το δράμα «Pig», και κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές για την ταινία της Lionsgate «The Unbearable Weight of Massive Talent». Ακολούθησε το πρώτο γουέστερν της καριέρας του «Butcher’s Crossing» και το «Renfield» της Universal, όπου υποδύεται τον κόμη Δράκουλα.

    Διαβάστε επίσης:

    Νέο ρεκόρ τηλεθέασης έσπασε το 2ο επεισόδιο του House of the Dragon (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles