21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Drones $100.000 βούτηξαν στο ποτάμι κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικου show

    Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και στην πόλη Περθ της Αυστραλίας αποφάσισαν να γιορτάσουν, διοργανώνονταςε ένα φουτουριστικό event με «πρωταγωνιστές» δεκάδες drones. Την Κυριακή σε μια γιορτή που συγκέντρωσε αρκετό κόσμο, 50 drones γέμισαν τον ουρανό προσφέροντας ένα εντυπωσιακό θέαμα, ώσπου η κατάσταση άρχισε να ξεφεύγει και δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν ήταν το αναμενόμενο.

    Τα drones, των οποίων η αξία ανέρχεται στα 100.000 δολάρια περίπου, άρχισαν να πέφτουν από τον ουρανό στον ποταμό Swan, κατά τη διάρκεια της επίδειξης Christmas Nights City of Lights. Στην αρχή, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν κάποιες εντυπωσιακές σκηνές γεμάτες χρώμα, όμως οι τεχνικές δυσκολίες χτύπησαν την… πόρτα και έκαναν τους διοργανωτές να χάσουν τον ύπνο τους.

    “Κάποια από τα drones δεν έκαναν αυτό που υποτίθεται ότι θα έκαναν”, ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Basil Zempilas.
    Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας κίνδυνος για το κοινό. Αποδέχομαι ότι το show της Κυριακής απέτυχε να καλύψει τις προσδοκίες. Αυτό οφείλεται σε τεχνικές δυσκολίες”, συμπλήρωσε.
    Είναι γεγονός ότι αυτά τα περιστατικά δεν είναι καινούρια. Πρόκειται για μια τεχνολογία σχετικά νέα που συνεχώς εξελίσσεται.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης:

    Jeff Bezos: Σε φιλανθρωπίες θα δωρίσει το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles