12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Dune: Ξεκινούν μέσα στον Ιούλιο τα γυρίσματα για το part 2

    Παρά το γεγονός ότι η ταινία Dune βρήκε σχετικά πρόσφατα στις κινηματογραφικές αίθουσες, τα γυρίσματα για το part 2 θα ξεκινήσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο. Ο Denis Villeneuve γυρνά αυτό το καλοκαίρι στο πλατό για να σκηνοθετήσει τη συνέχεια του επικού sci-fi βιβλίου του Frank Herbert, μετά την επιτυχία του πρώτου μέρους που ήταν υποψήφιο για 2 Όσκαρ.

    Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, ο Villeneuve θα γράψει επίσης και το σενάριο μαζί με τους συνεργάτες του Jon Spaihts και Eric Roth. Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα του Deadline, τα γυρίσματα του Dune: Part 2 θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο και συγκεκριμένα στις 21 του μήνα. Το μεγαλύτερο μέρος τους θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, όπου γυρίστηκε και το original film. Πηγές επίσης αναφέρουν ότι πρώτη στάση για την παραγωγή θα είναι η Ιταλία.

    Dune πρεμιέρα

    Η είδηση για την έναρξη των γυρισμάτων ήρθε μαζί με την ανακοίνωση της Warner Bros. ότι θα καθυστερήσει την ημερομηνία κυκλοφορίας του Dune κατά ένα μήνα, επομένως αναμένεται να βγει στις αίθουσες μαζί με το Hunger Games:The Ballad of Songbirds and Snakes. Κανονικά, τα γυρίσματα του Dune ήταν προγραμματισμένα να ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Παρουσιάζει ενδιαφέρον να δούμε αν η ταινία θα διατηρήσει ως ημερομηνία πρεμιέρας το Νοέμβριο του 2023 ή αν θα μετατεθεί εκ νέου.

    Διαβάστε επίσης:

    Thor: Love and Thunder: Νέο teaser προετοιμάζει τους fans για τη μεγάλη πρεμιέρα (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles