21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Dwayne Johnson: Πανηγυρικό “άκυρο” στην πρόσκληση του Diesel να επιστρέψει στο «Fast &Furious»

    Δημόσια αρνήθηκε ο Dwayne Johnson να επιστρέψει το πλατό του «Fast &Furious», ρίχνοντας πρακτικά “άκυρο” στην πρόταση που του έκανε ο Vin Diesel πριν από λίγο καιρό. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Diesel απηύθυνε πρόσκληση στον Johnson μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram, να επαναλάβει τον ρόλο του ως μυστικός πράκτορας Λούκας Χομπς στην επόμενη ταινία της σειράς.

    Συγκεκριμένα είχε γράψει:

    «Ο κόσμος περιμένει το φινάλε του “Fast 10”. Ξέρεις ότι τα παιδιά μου σε αποκαλούν θείο στο σπίτι. Δεν υπάρχουν γιορτές που να περνάνε χωρίς να ανταλλάξουμε ευχές… αλλά ήρθε η ώρα… Σου είπα πριν από χρόνια ότι θα εκπληρώσω την υπόσχεσή μου στον Πάμπλο [εννοεί τον Πολ Γουόκερ]. Ορκίστηκα ότι θα κάνουμε το καλύτερο φινάλε κι αυτό θα είναι με το “Fast 10!”»

    Σε συνέντευξή στο CNN, ο “The Rock” απάντησε στο συμπρωταγωνιστή του αφήνοντας αιχμές για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε την πρόταση, καθώς οι δυο τους είχαν καταλήξει σε κατ’ ιδίαν συμφωνία.

    «Είπα απευθείας στον Diesel ότι δεν θα επέστρεφα στο franchise. Ήμουν σαφής αλλά εγκάρδιος σ’ αυτά που είπα και του τόνισα ότι θα υποστηρίζω πάντα το καστ και την επιτυχία του franchise, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να επιστρέψω», εξήγησε ο ηθοποιός. «Η πρόσφατη δημόσια θέση του Vin ήταν ένα παράδειγμα προσπάθειας χειραγώγησης. Δεν μου άρεσε που ενέπλεξε τα παιδιά και τον θάνατο του Πολ Γουόκερ. Μην τους ανακατεύεις. Είχαμε μιλήσει πριν από μήνες γι’ αυτό και καταλήξαμε σε μία σαφή συμφωνία».

    Διαβάστε επίσης: Αποθεώνει τον Keanu Reeves ο συμπρωταγωνιστής του στο Matrix Jonathan Groff (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles