12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Δυναμικό comeback για το iPod Shuffle! Έγινε μόδα στο TikTok ως αξεσουάρ… μαλλιών

    Όσο οι δυνατότητες των smartphones επεκτείνονται, τόσο οι συσκευές που προορίζονται για την αναπαραγωγή μουσικής χάνουν τη δυναμική τους. Όπως ήταν λογικό, το ίδιο συνέβη και με το διάσημο iPod της Apple, το οποίο πλέον δεν έχει καν θέση στη μπάρα πλοήγησης στην ιστοσελίδα της εταιρείας.

    Παρόλα αυτά, χάρη στους TikTokers, φαίνεται ότι το iPod Shuffle, και συγκεκριμένα το μοντέλο δεύτερης γενιάς με τα φωτεινά χρώματα, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στη δημοτικότητά του. Οι TikTokers βέβαια δε χρησιμοποιούν απαραιτήτως τα iPods με τον τρόπο που τα προόριζε η Apple, αλλά περισσότερο σαν αξεσουάρ για τα μαλλιά.

    Είναι αμφίβολο αν η Apple, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, θα σκεφτεί την επαναφορά των εν λόγω συσκευών στο προσκήνιο. Σημειώνεται ότι το iPod Shuffle σταμάτησε να παράγεται το 2017 και αυτή τη στιγμή η εταιρεία το μόνο που εξακολουθεί να διαθέτει προς πώληση είναι το iPod Touch.

    @freckenbats such a cute accessory 🤪 #vintage #antique #oldelectronics #2000score #2000s ♬ Toxic – Britney Spears

    Διαβάστε επίσης: Αγελάδες φορούν VR headsets το χειμώνα για να νιώθουν ότι βρίσκονται στη φύση (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles