21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    E3 2018: Assassin’s Creed Odyssey και η Οδύσσεια ξεκινάει!

    H Ubisoft στην ειδική E3 2018 press conference μας αποζημίωσε και με το… παραπάνω! Πρώτο και καλύτερο από τους τίτλους που παρουσιάστηκαν ήταν το Assassin’s Creed Odyssey, με τους υπευθύνους της Ubisoft να ξεδιαλύνουν πλήρως το τοπίο για το επόμενο Assassin’s παρουσιάζοντας φυσικά και το απαραίτητο cinematic trailer. Το Odyssey μας ταξιδεύει στην ταραγμένη περίοδο του Πελοποννησιακού Πολέμου (το 431 π.Χ).

    Assassin’s Creed Odyssey

    Οι gamers αναλαμβάνουν το ρόλο είτε του Αλέξιου είτε της Κασσάνδρας, δύο σπαρτιατών πολεμιστών, οι οποίοι καλούνται να εξερευνήσουν έναν «massive» open κόσμο. Για πρώτη φορά στη σειρά δίνεται μεγάλη έμφαση στο role-playing στοιχείο, με τις διάφορες επιλογές στους διαλόγους (30+ ώρες σε dialogue) να καθορίζουν το μονοπάτι που θα ακολουθήσει ο κάθε ήρωας. Στο παιχνίδι υπάρχουν skill trees, ναυμαχίες και φυσικά όλη η ομορφιά της ελληνικής αρχαιότητας με τον map του παιχνιδιού να καλύπτει πλήρως τον ελλαδικό χώρο και τα νησιά του Αιγαίου. Παράλληλα, οι δύο ήρωες θα μπορούν να εμπλακούν σε large scale επικές μάχες, όπου ακόμη και 300+ στρατιώτες (150vs.150) θα συγκρούονται στο πεδίο της μάχης. Το cinematic trailer που θα παρακολουθήσετε παρακάτω απλώς τα σπάει και μας προετοιμάζει για τα καλύτερα, με το Odyssey να κυκλοφορεί στις 5 Οκτωβρίου για PC, Xbox One και PS4. Ν’ joy!

    Assassin’s Creed Odyssey2

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles