14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    E3 2018: Δυνατό cinematic trailer για το Anthem και νέο Info

    Το EA Play event, ουσιαστικά, σηματοδοτεί την «άτυπη» έναρξη της E3 2018 και σίγουρα η ιστορική εταιρεία είχε αρκετά ενδιαφέροντα games να μας παρουσιάσει στο δικό της press conference, τα οποία βρίσκονται υπό ανάπτυξη! Πρώτο και καλύτερο δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το Anthem, το οποίο όπως αντιλαμβάνεστε ανήκει στα μεγάλα blockbusters για το 2019 (εφόσον όλα πάνε καλά το νέο φιλόδοξο project της BioWare θα κάνει την εμφάνιση του για PC, Xbox One και PS4 στις 22/2 του επόμενου έτους).

    Anthem-2

    Το EA Play event μας έδωσε την ευκαιρία να ρίξουμε μία πιο προσεκτική ματιά στο ύφος και στο gameplay του παιχνιδιού, το οποίο χαρακτηρίζεται από τους developers του ως ένας living-shared κόσμος, πράγμα που με πιο απλά λόγια σημαίνει ότι όλοι οι παίκτες του Anthem θα βιώνουν τα ίδια γεγονότα και θα συμμετέχουν με τις πράξεις και τις αποφάσεις τους στη διαμόρφωση του multiplayer κόσμου του παιχνιδιού. Γιγαντιαία εξωγήινα τέρατα, αντίξοα και επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα που θα επηρεάζουν τους παίκτες και άλλου είδους απειλές θα μεταβάλλουν συνεχώς τα δεδομένα, καθώς είναι εμφανές ότι στόχος των developers της Bioware είναι να δημιουργήσουν έναν κόσμο που θα διακρίνεται για την ζωντάνια του. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οι gamers θα παίξουν το ρόλο ενός πιλότου ελέγχοντας μία exoskeleton στολή (Javelin) αντιμετωπίζοντας τις δυνάμεις του Dominion. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του Anthem θα υπάρχουν 4 διαφορετικές Javelins και κάθε στολή θα δίνει τη δυνατότητα στον παίκτη να βιώνει το παιχνίδι από μία διαφορετική σκοπιά. Όπως έγινε γνωστό το lore θα παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, πράγμα που σημαίνει ότι οι fans του Mass Effect θα έχουν έναν παραπάνω λόγο για να περιμένουν το Anthem (δεν θα υπάρχει… romance ανάμεσα στους παίκτες), ενώ δεν θα υπάρχει PvP feature στο launch. Τέλος, στο Anthem θα υποστηρίζουμε in-game αγορές.

    anthem-duo

    Δείτε το εντυπωσιακό cinematic video στο trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles