20.7 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ε3 2018: Δύο νέα «κολασμένα» trailers για το Battlefield V!

    Το Battlefield V έχει παρουσιαστεί πριν μερικές μέρες, ωστόσο αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας στην E3 2018 (κάθε άλλο μάλιστα).

    Battlefield-V-2

    Η EA θέλησε να μας ανοίξει ακόμη περισσότερο την όρεξη με το νέο Battlefield με το νέο multiplayer trailer του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, ενώ μάλιστα έπεται και συνέχεια στην press conference της Microsoft (που από ότι φαίνεται έχει εξασφαλίσει timed exclusive content για το παιχνίδι). Πέραν της πρώτης αυτής ματιάς στο multiplayer, οι developers της DICE επιβεβαίωσαν την ύπαρξη ενός battle royale mode, το οποίο όμως θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του Battlefield V, με τους δημιουργούς να υπόσχονται ότι το εν λόγω mode θα είναι σαν κάτι που οι gamers δεν έχουν παίξει ποτέ ξανά στο παρελθόν. Όπως χαρακτηριστικά τόνισαν οι υπεύθυνοι του Battlefield V, το Battle Royale mode που θα δούμε θα επανασχεδιάζει πλήρως τους πυρήνες του gameplay που αφορούν στις μάχες, στο ομαδικό παιχνίδι και στα οχήματα του game. Φυσικά και όλα αυτά θα πρέπει να τα δούμε στην πράξη για το πόσο θα λειτουργήσουν ομαλά και αποτελεσματικά στο πεδίο της μάχης, παρόλα αυτά εάν κρίνουμε από τα δύο trailer που ακολουθούν το νέο Battlefield είναι με μία λέξη: «Εντυπωσιακό»!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles