21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    E3 2018: The Last of Us Part II με gameplay trailer… «φωτιά»

    Sony στην Ε3 2018 κινήθηκε στη λογική του «λίγα και καλά», παρουσιάζοντας τίτλους για τους οποίους σίγουρα γνωρίζαμε την ύπαρξη τους, αλλά διψούσαμε για περισσότερες λεπτομέρειες.

    The-Last-of-Us-Part-2-a

    Γι’ αυτό λοιπόν από την παρουσίαση  δε θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να λείψει το The Last of Us Part II, το οποίο δικαιολογημένα παίζει στην κατηγορία των πιο αναμενόμενων games των τελευταίων ετών. Τα πρώτα cinematic trailers μας βάλανε για τα καλά στο κλίμα, όμως τώρα έφτασε η στιγμή να απολαύσουμε στιγμές από το gameplay του «magnus opus» της Naughty Dog. Αν και στην αρχή βλέπουμε ένα σχετικά «ειρηνικό» cutscene με την Ellie αυτή τη φορά να είναι πλέον ώριμη, στη συνέχεια όμως το «διάλειμμα» τελειώνει αιφνιδιαστικά και βουτάμε στη δράση με τα… μπούνια! Οι επόμενες σεκάνς δείχνουν την ηρωίδα του The Last of Us να αντιμετωπίζει μία σειρά από εχθρούς και να τους εκτελεί με κάθε πιθανό brutal τρόπο! Αν και μέχρι στιγμής η Sony δεν έχει ανακοινώσει το release date του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού, παρόλα αυτά όπως αντιλαμβάνεστε το hype έχει ήδη εκτοξευθεί στην… στρατόσφαιρα!

    Απλώς «λιώστε» με το gameplay trailer που ακολουθεί…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles