18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Ε3 2023: Θα λάμψουν δια της… απουσίας τους Nintendo, Sony και Microsoft

    Τρεις «κολοσσοί» στην κατηγορία του gaming, η Nintendo, η Sony και η Microsoft, φαίνεται πως δε θα συμμετέχουν φέτος στην E3 του Ιουνίου, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα. Η E3 αναμένεται να επιστρέψει με φυσική παρουσία στο Los Angeles το 2023, μετά την ακύρωσή της την προηγούμενη χρονιά, και οι περισσότεροι πίστευαν ότι οι 3 μεγάλοι κατασκευαστές κονσόλων ίσως να δώσουν το «παρών», ώστε να μιλάμε για ένα πραγματικά σημαντικό event για τη βιομηχανία του gaming. Αυτό, όπως φαίνεται όμως, δε θα συμβεί.

    Για την ιστορία, βέβαια, η Sony για πρώτη φορά έλαμψε δια της… απουσίας της στην Ε3 του 2019 και από τότε δεν ξαναπήρε μέρος. Η Microsoft ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι θα πραγματοποιήσει ένα δικό της καλοκαιρινό event στο LA, χωρίς ωστόσο να αναφέρει τίποτα για την Ε3. Η Nintendo διοργανώνει με συνέπεια Direct παρουσιάσεις και είναι πιθανό να μη νιώθει ότι έχει κάτι να μοιραστεί στην επερχόμενη έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί ένα μήνα περίπου μετά την κυκλοφορία του «The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom». Η E3 φέρεται να έχει χάσει την πρότερη αίγλη της, καθώς άλλες σκηνές δίνουν πια τη δυνατότητα στους publishers να προχωρήσουν στις ανακοινώσεις τους (π.χ. The Game Awards, Summer Game Fest κ.α.).

    Διαβάστε επίσης:

    Δύο νέα παιχνίδια Far Cry αναπτύσσει η Ubisoft

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles