21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έχασε τη ζωή του 27χρονος προσπαθώντας να τραβήξει video για το TikTok

    Αρκετά είναι τα ατυχήματα, τα οποία έχουν προκληθεί στην προσπάθεια για την τέλεια λήψη, αφού οι χρήστες των δημοφιλών μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ειδικά οι νεότεροι σε ηλικία, δε διστάζουν να ρισκάρουν πολλές φορές ακόμη και την ίδια τους τη ζωή για μια εικόνα.

    Τις τελευταίες ώρες έγινε γνωστό ακόμη ένα τραγικό συμβάν. Ένας 27χρονος άντρας από την Indiana, ο Edgar Garay, έχασε τη ζωή του στην προσπάθειά του να τραβήξει ένα video για το TikTok, κατά τη διάρκεια των διακοπών του στο Cabo Rojo του Puerto Rico.

    Ο άτυχος άντρας, που παραθέριζε με την οικογένειά του, έπεσε σε γκρεμό 21 μέτρων προσπαθώντας να απαθανατίσει το σκηνικό, παρά τις προειδοποιήσεις των δικών του να μην πλησιάσει κοντά στη χαράδρα.

    Ο αδερφός του 27χρονου δήλωσε: «Ο αδερφός μου έχει ένα λογαριασμό στο TikTok και του άρεσε πολύ να ανεβάζει videos», ανέφερε ο Carlos Garay. «Δυστυχώς, αυτό προσπαθούσε να κάνει, όταν πλησίασε στην άκρη του γκρεμού περισσότερο από όσο έπρεπε».

    Διαβάστε επίσης:

    Μειώνει κατά 5% τον αριθμό των εργαζομένων της η Pinterest

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles