18.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έφτασε το launch trailer για το remake του Dead Space

    Το remake του Dead Space αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου και το ΕΑ Motive Studio αποφάσισε να δώσει στην κυκλοφορία το launch trailer, προσφέροντας μια γεύση γι’ αυτό που έπεται. Όπως συνέβη και με τα προηγούμενα videos, οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να ρίξουν μια πρώτη ματιά στα ανανεωμένα γραφικά και στις τοποθεσίες, οι οποίες, παρά το γεγονός ότι δείχνουν οικείες, έχουν γίνει εξαιρετικά λεπτομερείς και μοντέρνες. Η Electronic Arts ανάρτησε επίσης και ένα άρθρο με την ιστορία του παιχνιδιού, αλλά και με τη διαδικασία που χρειάστηκε για τη δημιουργία του remake.

    Το Dead Space αποτελεί ένα κλασικό sci-fi horror game του 2008, το οποίο ακολουθεί τον αρχηγό ενός πληρώματος που αναλαμβάνει να ερευνήσει ένα διαστημικό σκάφος, το USG Ishimura. Η νέα έκδοση -πρόκειται για remake και όχι remaster- περιλαμβάνει αναβαθμίσεις όπως οι βελτιώσεις στην ιστορία, στους χαρακτήρες και στους μηχανισμούς του gameplay. Αναμένεται να κυκλοφορήσει σε PlayStation 5, Windows PC και Xbox Series X στο τέλος του μήνα.

    Δείτε στη συνέχεια το launch trailer:

    Διαβάστε επίσης: Ubisoft: Στον “πάγο” για 6η φορά το Skull and Bones (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles