15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έφυγε από τη ζωή η Kirstie Alley – Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο

    Η Kirstie Alley, η γνωστή ηθοποιός των Cheers και Drop Dead Gorgeous, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 71 ετών. Η είδηση έγινε γνωστή από τα παιδιά της, True και Lillie Parker, που ανακοίνωσαν ότι η μητέρα τους απεβίωσε από καρκίνο.

    «Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι η μητέρα μας έφυγε από τη ζωή μετά από τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, τον οποίο και ανακάλυψε πρόσφατα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

    «Βρισκόταν ανάμεσα στην οικογένειά της και πάλεψε γενναία. Υπήρξε iconic στην οθόνη, ήταν όμως ακόμη καλύτερη μητέρα και γιαγιά».

    Η Kirstie Louise Alley ήταν Αμερικανίδα ηθοποιός και παρουσιάστρια. Η μεγάλη της ευκαιρία ήρθε το 1982 με τον ρόλο της Υποπλοίαρχου Σάαβικ στην ταινία επιστημονικής φαντασίας “Star Trek II: The Wrath of Khan”. Η Alley γεννήθηκε στη Ουίτσιτα και έγινε γνωστή για το ρόλο της ως Ρεμπέκα Howe στην κωμική σειρά του NBC Cheers, στην οποία πρωταγωνίστησε από το 1987 έως το 1993, κερδίζοντας το Primetime Βραβείο Έμμυ. Πρωταγωνίστησε επίσης σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των Θερινό σχολείο (1987), Φονική καταδίωξη (1988), Κοίτα ποιος μιλάει (1989) και τα δύο συνέχειες, Sibling Rivalry (1990), Μπερδέματα για δύο (1995), Αποδομώντας τον Χάρι (1997), και Drop-Dead Gorgeous (1999). Έλαβε το δεύτερό της βραβείο Έμμυ για τη Μητέρα του Ντέιβιντ για Εξαιρετική πρωταγωνίστρια σε μια Περιορισμένη Σειρά ή Ταινία.

    Από το 1997 έως το 2000, πρωταγωνίστησε ως ο κορυφαίος χαρακτήρας στην κωμική σειρά του NBC Η Ντουλάπα της Βερόνικα, για την οποία έλαβε και άλλες υποψηφιότητες για Βραβεία Emmy και Χρυσή Σφαίρα. Στη δεκαετία του 2000, εμφανίστηκε σε ριάλιτι που περιστρεφόταν γύρω από τη ζωή της. Το 2013, επέστρεψε στην ηθοποιία με τον τίτλο ρόλο στην βραχύβια τηλεοπτική κωμική σειρά Κίρστι, και το 2016, εντάχθηκε στη δεύτερη σεζόν της κωμωδίας τρόμου Scream Queens, παίζοντας το ρόλο της Ίνγκριντ Χόφελ.

    Διαβάστε επίσης:

    Πανεπιστήμιο Λευκωσίας: Ένας ελκυστικός ακαδημαϊκός προορισμός που ξεχωρίζει στις διεθνείς κατατάξεις

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles