12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής Meat Loaf

    Έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 74 χρονών, ο γνωστός τραγουδιστής Meat Loaf (Μάρβιν Λι Άντεϊ), χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια θανάτου του. Ο Αμερικανός τραγουδιστής, μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός και ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα γνωστός για την τριλογία δίσκων Bat Out of Hell, η οποία συνολικά έχει πουλήσει πάνω από 43 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως. Ο πρώτος από τους 3 μάλιστα δίσκους, μετά από 40 χρόνια, συνεχίζει και πουλάει 200 χιλιάδες αντίτυπα ετησίως και παρέμεινε στα charts για εννέα χρόνια, αποτελώντας ένα από τα πιο επιτυχημένα άλμπουμ όλων των εποχών.

    Όπως έγινε γνωστό, ο Meat Loaf απεβίωσε έχοντας στο πλευρό του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η ανακοίνωση του θανάτου του στο Facebook αναφέρει:

    «Με ραγισμένη καρδιά ανακοινώνουμε ότι ο ασύγκριτος Meat Loaf έφυγε απόψε από τη ζωή, με τη σύζυγό του Ντέμπορα στο πλευρό του. Οι κόρες Περλ και Αμάντα και στενοί φίλοι της οικογένειας ήταν μαζί του τις τελευταίες 24 ώρες. Η εκπληκτική του καριέρα διήρκεσε 6 δεκαετίες, στις οποίες πούλησε πάνω από 100 εκατομμύρια άλμπουμ παγκοσμίως και πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 65 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των “Fight Club”, “Focus”, “Rocky Horror Picture Show” και “Wayne’s World”. Το “Bat Out of Hell” παραμένει ένα από τα 10 άλμπουμ με τις καλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών.

    Γνωρίζουμε τι σήμαινε για πολλούς από εσάς και εκτιμούμε πραγματικά όλη την αγάπη και την υποστήριξη που μας δίνετε, καθώς περνάμε αυτές τις θλιβερές στιγμές, χάνοντας έναν τόσο εμπνευσμένο καλλιτέχνη και όμορφο άνθρωπο. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση της ανάγκης μας για ιδιωτικότητα. Από την καρδιά του μέχρι τις ψυχές σας… μην σταματήσετε ποτέ να ροκάρετε!».

    Διαβάστε επίσης: Προβληματισμός και ανησυχία για τις πτήσεις και το 5G (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles