21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εγκατάσταση και παραμετροποίηση των Windows 10 μόνο με τη φωνή σας; Και όμως γίνεται!

    Η Microsoft έχει προβεί σε ραγδαίες αλλαγές στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί η εγκατάσταση των Windows 10. Για χρόνια, η εγκατάσταση γινόταν ευκολότερη με την πάροδο του χρόνου, χάρη στην εταιρεία η οποία με διάφορες αλλαγές προχωρούσε στην απλοποίηση της διαδικασίας. Ωστόσο, το Creators Update προχωρά ένα βήμα παραπέρα και σου επιτρέπει να προβείς στην εγκατάσταση των Windows απλώς και μόνο με τη χρήση της φωνής σου.

    db8a0a623980adb2d2cc41974be31e88

    Οι νέοι υπολογιστές οι οποίοι θα έρχονται με προεγκατεστημένο το Windows 10 Creators Update, θα δουν την Cortana να τους καλωσορίζει στην αρχή της διαδικασίας παραμετροποίησης των Windows. Η ψηφιακή βοηθός της Microsoft θα βοηθήσει τους χρήστες των Windows 10 να συνδεθούν σε δίκτυα Wi-Fi αλλά και να πραγματοποιήσουν είσοδο στο λογαριασμό Microsoft που διαθέτουν. Αποτελεί ευχάριστη εξέλιξη για όσους προβούν σε καθαρή εγκατάσταση των Windows 10 ή βρίσκονται στη φάση της αρχικής παραμετροποίησης της συσκευής τους.

    Ωστόσο, σε δοκιμές που διεξήγαγε ο αρθρογράφος του The Verge, τονίζει την αποτελεσματικότητα της ψηφιακής βοηθού, προσθέτοντας ότι έμεινε ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την όλη διαδικασία. Φυσικά, μπορεί ο χρήστης οποιαδήποτε στιγμή να πιάσει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι, με την Cortana να μπορεί να μπει σε κατάσταση σίγασης.

    Διαβάστε ακόμα: Μόλις 13 συσκευές θα λάβουν το Windows 10 Mobile Creators Update

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles