16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Είναι αυτοί οι villains του Wolverine 3;

    Πριν από λίγες μέρες μάθαμε πως το Wolverine 3 θα ακολουθήσει την R-rated οδό, με τον Hugh Jackman να θέλει προφανώς να κάνει μία εντυπωσιακή έξοδο από το ρόλο με τον οποίο συνδέθηκε άρρηκτα. Οι πληροφορίες για το σενάριο βγαίνουν με το σταγονόμετρο ωστόσο οι φήμες λένε πως η ταινία θα βασιστεί στο comicbook storyline του Old Man Logan, όπου ο Wolverine βρίσκεται στο μέλλον και προσπαθεί να ζήσει μία φυσιολογική ζωή, σ΄έναν κόσμο που τον κυβερνούν οι supervillains. Ποιοι είναι όμως αυτοί;

    2222221111539478-reavers_01

    Σύμφωνα με το Nerdist αυτοί οι “κακοί” είναι οι Reavers, cyborgs που φτιάχτηκαν ειδικά για την εξόντωση των “mutants”. Κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο δημιουργός τους ή ποιος τους ελέγχει, αν και οι πρώτες υποψίες κάνουν λόγο για τον Donald Pierce, το πρώην μέλος του The Hellfire Club. Η ομάδα των Reavers απέκτησε ένα μέρος της φήμη της από τις εμφανίσεις της στο πλάι της Lady Deathstrike, την φοβερή και τρομερή assassin που έχει κι αυτή συνδέσει το όνομά της με τους X-Men.
    Μένει να δούμε εάν όλα αυτά θα αποδειχθούν και στην πράξη. Μέχρι τότε κρατάμε τα σίγουρα από τις δηλώσεις του παραγωγού Simon Kinberg που αποκάλυψε δηλαδή το R-rated στοιχείο αλλά και την “western” ατμόσφαιρα που θα έχει το Wolverine 3.
    To φιλμ που σκηνοθετεί ο James Mangold γυρίζεται αυτές τις μέρες στη Νέα Ορλεάνη και αναμένεται στις αίθουσες στις 3 Μαρτίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles