21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Είναι αυτό το πίσω μέρος του iPad 5;

    Αρκετές από τις φήμες που διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα για το iPad 5ης γενιάς σημειώνουν ότι η σχεδίασή του θα εμπνέεται από το iPad mini.


    Τις τελευταίες ώρες, οι πληροφορίες αυτές επιβεβαιώνονται και από φωτογραφίες που διέρρευσαν από την Κίνα και οι οποίες δείχνουν την “πλάτη” μίας ταμπλέτας που υποτίθεται ότι ανήκει στο επόμενο iPad.

    Παρόλο που, όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι για την προέλευση των φωτογραφιών, η πληροφορία αντιμετωπίζεται με ενδιαφέρον.

    Σ’ αυτή βλέπουμε το back casing της ταμπλέτας το οποίο φαίνεται ξεκάθαρα ότι διαθέτει λεπτότερο περίβλημα (στα πρότυπα του iPad mini), λαξευμένες άκρες αλλά και μικρότερο συνολικό αποτύπωμα.

    Οι πρώτες φήμες ήθελαν το επόμενο iPad να φτάνει στις προθήκες των καταστημάτων το Μάρτιο, αν και πιο πρόσφατα reports αναφέρουν ότι μπορεί η κυκλοφορία του να καθυστερήσει έως τον Οκτώβριο.


    Επιπλέον πληροφορίες, θέλουν την Apple να σχεδιάζει την πιο άμεση διάθεση ενός iPad 4ης γενιάς με εσωτερική μνήμη 128GB, κάτι που  είναι αναμενόμενο, εξάλλου, ότι θα καθυστερήσει το iPad 5. (update: το iPad 4ης γενιάς με 128GB μνήμης μόλις ανακοινώθηκε)

    Το σίγουρο είναι ότι η αμερικανική εταιρεία έχει πολλά σχέδια και για το 2013 και αναμένουμε να μας τα αποκαλύψει σταδιακά.


    Πηγή: 9to5mac

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles