25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Είναι επίσημο: Έρχονται notches στα smartphones της Samsung

    Έως και σήμερα, η Samsung ήταν μία από τις λίγες εταιρείες που είχαν αρνηθεί να ακολουθήσουν την τάση των notches στις οθόνες των smartphones. Και όχι μόνο αυτό, αλλά πρόσφατα διαβάσαμε ότι η εταιρεία σκοπεύει θα παρακάμψει εντελώς αυτό το design, για χάρη ενός νέου σχεδιασμού με οπές στην οθόνη. Όλα αυτά έως …χθες, που η εταιρεία σε μία μάλλον απροσδόκητη κίνηση ανακοίνωσε ότι θα αρχίσει την “υιοθέτηση” των panels με notches.

    Its-official-Samsung-is-embracing-the-notch-with-two-new-displays

    Γνωστές ως Infinity-V και Infinity-U, οι δύο νέες οθόνες θα είναι παρόμοιες, χάρη σε δύο μικρά notches-σταγόνα που βρίσκονται στο πάνω μέρος τους. Όσο για τον παράγοντα διαφοροποίησης ανάμεσά τους θα είναι, στην πραγματικότητα, το σχήμα τους. Όπως υποδηλώνουν και τα ονόματά τους, το Infinity-U panel θα “υιοθετήσει”, μια εγκοπή σχήματος U, ενώ το Infinity-V μία σε σχήμα V.

    Η Samsung δεν έχει επιβεβαιώσει πότε οι δύο αυτές οθόνες θα φτάσουν στην αγορά, αλλά ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσουν μαζί με δύο ακόμη panels. Το πρώτο -και ενδεχομένως αυτό που θα ενσωματωθεί στο Galaxy S10 τον επόμενο χρόνο- θα αποκαλείται Infinity-O και, αντί της αμφιλεγόμενης εγκοπής, θα διαθέτει μια μικρή τρύπα στην πάνω αριστερή γωνία που στεγάζει την εμπρόσθια κάμερα. Το δεύτερο είναι, φυσικά, η Infinity Flex Display, για την οποία δε θα μπορούσαμε να μην αφιερώσουμε ένα ξεχωριστό άρθρο.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles