16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Είναι γεγονός! Η Lara Croft επιστρέφει με νέες συναρπαστικές περιπέτειες

    Η Lara Croft αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές ηρωίδες στη βιομηχανία των video games και η κάθε της επιστροφή προκαλεί κύματα ενθουσιασμού στους gamers ήδη από τη δεκαετία του 90’.

    Τα νέα είναι ευχάριστα για τους fans του franchise, αφού η Crystal Dynamics, η ομάδα που λάνσαρε την εξαιρετική τριλογία Tomb Raider το 2013, ανακοίνωσε ότι ένα νέο παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη που θα αξιοποιεί την Unreal Engine 5.

    Το reboot του χαρακτήρα της Lara αποτέλεσε μια προσπάθεια που το κοινό υποδέχτηκε θερμά, αφού τα κίνητρα της ηρωίδας ήταν πιο ρεαλιστικά όπως άλλωστε και οι συνέπειες που συνοδεύουν τις περιπέτειές της. Για το καινούριο εγχείρημα δεν υπάρχει προς το παρόν κάποια επιπλέον πληροφορία, αφού δεν έγινε γνωστό αν θα συνδέεται με κάποιον τρόπο με την τριλογία ή αν θα ανοίξει ένα καινούριο κεφάλαιο για το Tomb Raider. Στόχος πάντως της εταιρείας είναι να προσφέρει μια υψηλής ποιότητας κινηματογραφική action-adventure εμπειρία που θα δικαιώσει τους fans. Αναμένουμε περισσότερα.

    Διαβάστε επίσης:

    Το θρυλικό adventure Monkey Island επιστρέφει μέσα στο 2022 (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles